Een luchtfoto van het Pionier-Bolsterrein

Praat mee over masterplan Pionier-Bolsterrein in Nieuw-Vennep

De gemeente Haarlemmermeer heeft het ontwerp-masterplan voor het Pionier-Bolsterrein vrijgegeven voor inspraak. In dit masterplan staan het kader en de regels voor de verandering die het voormalige Bolsterrein en bedrijventerrein De Pionier de komende jaren kunnen ondergaan. Het gebied verandert geleidelijk van een bedrijventerrein in een gemengd woon-werkgebied.
Getekende impressie van de Warmtevisie
15 september 2021

Gemeente helpt inwoners met overstap naar duurzame warmtebronnen

Volgens het Klimaatakkoord moeten uiterlijk in 2050 alle gebouwen van het aardgas af. Daarom stelde het college van B&W op dinsdag 14 september de Warmtevisie Haarlemmermeer 2030 vast. Het wordt nu voorgelegd aan de gemeenteraad.
Tekening waarbij een uitgestoken hand een spaarvarken redt dat dreigt te verdinken
15 september 2021

Steun aan ondernemers na beëindiging Tozo en TONK

Het Rijk heeft op 30 augustus aangekondigd dat alle steunmaatregelen aan (zelfstandige) ondernemers gaan stoppen. Het besluit betekent dat de regelingen zoals Tozo en TONK na 1 oktober niet worden verlengd.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Verbinding

Als ik door mijn tijdlijn op Facebook en Twitter scroll, dan zie ik steeds meer harde meningen en opinies. Het lijkt alsof we niet meer zoeken naar wat ons bindt, maar dat we vooral de tegenstellingen opzoeken. Het aloude adagium ‘let’s agree to disagree’ (laten we het er over eens zijn dat we het met elkaar oneens mogen zijn) lijkt niet meer te bestaan. Er worden op social media harde en grote woorden gebruikt en ik vraag me weleens af of men die woorden ook zou gebruiken als men echt tegenover elkaar zou staan.  

InforMeer, editie van 15 september 2021

De nieuwste InforMeer van 15 september, met onder andere: Oranje Nassau School winnaar, Bestemmingsplan trafostation ter inzage, Doen! Minder eten weggooien en korte berichten.