de fruitbomen worden geplant

Haarlemmermeer bijna 50 fruitbomen rijker

De afgelopen weken zijn er in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer op diverse plekken in de gemeente bijna 50 fruitbomen aangeplant. De fruitbomen-actie past perfect in de campagne "Biodiversiteit, help jij een handje?" van Groen Haarlemmermeer. Met deze campagne werken ongeveer 20 groene organisaties in Haarlemmermeer samen aan een grotere biodiversiteit in de regio.
9 december 2019

Burgemeester Schuurmans blij met lachgasverbod

Het aantal ernstige gezondheidsincidenten als gevolg van het recreatief gebruik van lachgas neemt toe. Ook is er steeds meer overlast door de overal rondslingerende lachgaspatronen. Reden voor het kabinet om recreatief gebruik van lachgas te verbieden.
6 december 2019

Online-buddy helpt kind bij scheiding

Renée (22) is buddy voor kinderen van gescheiden ouders. “Ik luister naar hun verhaal. Voelen dat iemand je begrijpt, is zó belangrijk! Mijn ouders zijn ook gescheiden.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column van de burgemeester

‘Er is een ding dat ik nooit zou willen missen, en dat is vissen’. De ouderen onder u kennen ongetwijfeld dit liedje uit het originele ‘t Schaep met de 5 pooten, gezongen door Leen Jongewaard en Piet Römer. Het maakt ze niet uit wat er allemaal gebeurt, als ze maar kunnen vissen. En dat geldt voor veel vissers. Lekker rustig aan de kant van het water, wachtend tot er een vis voorbijkomt die in het aas bijt en de dobber laat dansen.

InforMeer, editie van 4 december 2019

De nieuwste InforMeer van 4 december, met onder andere: Waar passen hier zonneakkers? 'Zo'n project dat Hoofddorp op de kaart zet', 'Starterslening voor mij uitkomst' en meer.

Vijf nieuwe verhalenpalen

Gepubliceerd op: 
5 dec 2019

‘Starterslening is voor mij een uitkomst’

Gepubliceerd op: 
4 dec 2019

Waar passen hier zonneakkers?

Gepubliceerd op: 
4 dec 2019

Vernieuwingen openbare ruimte

Gepubliceerd op: 
3 dec 2019

Energiebesparing leeft in Haarlemmermeer

Gepubliceerd op: 
28 nov 2019

Meer betaalbare woningen voor Haarlemmermeerders

Gepubliceerd op: 
27 nov 2019