'Het gesprek is ons beste wapen'

Hij heeft een natuurlijk overwicht. En hoewel hij ‘vooral de taal van de straat spreekt’, is hij ook bedreven in de taal die bij een handhaver hoort, waarbij woorden als vorderen en staandehouden horen. Ali Gül (26) is straatcoach in Haarlemmermeer. Reden om met hem te spreken, is de groeiende zorg over steekwapens onder jongeren.
24 januari 2020

Vijfde ZAAI-coachtraject van start

Op woensdag 22 januari vond de Kick-off van ZAAI Haarlemmermeer 2020 plaats. Dit jaarlijkse coachtraject helpt startende ondernemers in hun zakelijke en persoonlijke groei door middel van coaching en masterclasses.
De eerste liggers van de nieuwe Boezembruggen worden geplaatst
22 januari 2020

Mijlpaal De Nieuwe N200 bij Halfweg

Sinds oktober 2018 wordt er gewerkt aan De Nieuwe N200. Ook in Halfweg is de weg op de schop. Deze week bereikte het project weer een mijlpaal: de eerste van in totaal 42 betonnen liggers voor de Boezembruggen zijn geplaatst.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column van de burgemeester

Dit jaar leven we alweer 75 jaar in vrijheid. Er zijn inmiddels meer mensen die de oorlog niet hebben meegemaakt dan wel. Mijn generatie, de generaties na mij: we kennen de oorlog alleen uit de verhalen van onze ouders en grootouders, van geschiedenisles en van de vele boeken, films en documentaires.

InforMeer, editie van 22 januari 2020

De nieuwste InforMeer van 22 januari, met onder andere: Bomen en polderlinten in PARK21, In gesprek met ambassadeur Pete Hoekstra, 'Dit is prachtig nieuws voor ons' en meer.