Jonge vrouw achter een laptop

Verlenging Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers

De huidige Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo 1) kan tot en met dit weekend aangevraagd worden. Inmiddels heeft het kabinet besloten de maatregel met vier maanden te verlengen. De verlengde regeling (Tozo 2) loopt van 1 juni tot en met 30 september 2020 en kent enkele aanpassingen ten opzichte van Tozo 1.
beeld van het coronavirus
29 mei 2020

Nieuwe noodverordening per 1 juni van kracht

Maandag 1 juni wordt er om 12.00 uur een nieuwe stap gezet in de versoepeling van de coronamaatregelen. In de veiligheidsregio Kennemerland is vanaf dat moment de nieuwe noodverordening van kracht waarmee de nieuwe maatregelen formeel geregeld zijn.
29 mei 2020

Gemeenteraad akkoord met nieuw plan afval scheiden

Donderdagavond 28 mei heeft de gemeenteraad van Haarlemmermeer ingestemd met het aangepaste plan VANG (Van Afval- naar Grondstoffeninzameling), voor een nieuwe manier van afval scheiden.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column van de burgemeester

We zijn allemaal op z’n tijd opportunistisch. Als iemand verkeerd staat geparkeerd, vinden we dat die persoon daarvoor een boete moet krijgen. Maar als we zélf een parkeerboete krijgen, mopperen we dat die boete overdreven is. En dat de handhavers moeten optreden waar het écht nodig is. En we vinden per saldo dat handhavers nooit daar zijn waar wij vinden dat ze nodig zijn. 

InforMeer, editie van 27 mei 2020

De nieuwste InforMeer van 27 mei, met onder andere: 'We moeten juist nu investeren, Zelf beheerde buurttuinen mogelijk maken, Verrassen en verrast worden, 2400 mantelzorgers krijgen een bloemetje, Welke coronamaatregelen veranderen er vanaf 1 juni? en meer.

Verdeling sociale huurwoningen verandert

Gepubliceerd op: 
29 mei 2020

Uitbreiding terrassen in Haarlemmermeer mogelijk

Gepubliceerd op: 
28 mei 2020

Veilig winkelen in coronatijd

Gepubliceerd op: 
27 mei 2020

‘We moeten juist nu investeren’

Gepubliceerd op: 
26 mei 2020

‘De boel opvrolijken in coronatijd’

Gepubliceerd op: 
26 mei 2020