Geparkeerde auto in parkeergarage

Parkeergarage naast Raadhuis in Hoofddorp gesloten

Het is niet meer mogelijk om te parkeren in de tijdelijke parkeergarage naast het Raadhuis in Hoofddorp. Geparkeerde auto’s kunnen op vrijdag 4 december nog tot 21.00 uur worden opgehaald, daarna wordt de garage afgesloten. Op zaterdag 5 december, vanaf 8.30 uur, kunnen er weer auto’s opgehaald worden.
De auto waarmee gescand wordt
4 december 2020

Scanauto controleert betaald parkeren

De gemeente controleert vanaf 4 december het betaald parkeren met behulp van een scanauto. Deze kan sneller en efficiënter kentekens controleren dan handhavers te voet. Van 1 oktober 2018 tot 1 oktober 2019 was er een proef met de scanauto in Stadscentrum Hoofddorp.
Stephen Willem de Clercq met zijn kinderen in boomgaard
3 december 2020

Vijf generaties doorleven 'de Olmenhorst'

Van verre weten mensen landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek te vinden. Zeker in het najaar als manden vol appels en peren worden geplukt. De plek hééft iets. Wat precies is ongrijpbaar.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Nieuwjaarswensen

Vandaag is de laatste maand van het jaar begonnen. Traditiegetrouw een maand van licht, hoop en samenzijn. Dit jaar is dat echter anders. Velen van u zullen pakjesavond, kerst en de jaarwisseling wel vieren, maar in kleine kring. Soms zal dat niet minder gezellig zijn, maar we hadden het allemaal zo graag anders gewild.  

InforMeer, editie van 2 december 2020

De nieuwste InforMeer van 2 december, met onder andere: 'Hoe komt ú de coronatijd door?', Oranje licht tegen geweld tegen vrouwen, Nieuwe plek voor trafostation en meer.