De eerste schop gaat de grond in voor het Transavia bos

Recreatiegebied Groene Carré krijgt Transavia bos

Op zondag 28 november 2021 werd het startsignaal gegeven voor de aanplant van het ‘Transavia bos’ in recreatiegebied de Groene Carré in Haarlemmermeer. Het bomenplantinitiatief werd opgezet door medewerkers van Transavia in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en gebiedsbeheerder Recreatieschap Spaarnwoude.
kinderburgemeester Floor ten Veen samen met burgemeester Marianne Schuurmans en een aantal Haarlemmermeerse kinderen bij de intocht van Sinterklaas
30 november 2021

‘Het is superleuk om te doen’

De vierde kinderburgemeester van Haarlemmermeer, Floor ten Veen uit Nieuw-Vennep, kreeg tijdens haar installatie als kinderburgemeester de ambtsketen omgehangen door haar moeder. Oorzaak: corona.
een interieur
30 november 2021

Test met geluiddichte ramen in Zwanenburg

's Werelds eerste slimme geluiddichte ramen worden getest in Zwanenburg. Het bedrijf Denoize doet een maand lang onderzoek naar de effectiviteit van de nieuwe technologie in het verminderen van geluidsoverlast, met name in de omgeving van luchthavens.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Trots

Ik schreef het vorige week al: ik had graag over leuke, gezellige dingen willen schrijven. En dat geldt ook nu weer. Ik had graag willen schrijven over de vijf helden die we vrijdag 26 november – Nationale Heldendag- in het zonnetje hebben gezet. Vijf mensen, die toevallig op het juiste moment op de juiste plek waren en samen het leven van twee oudere Haarlemmermeerders hebben gered. Bas, Sebastiaan, Nancy en Roel en Emmanuel kregen tijdens de Nationale Heldendag een drenkelingenmedaille uitgereikt voor hun heldhaftige optreden.

InforMeer, editie van 24 november 2021

De nieuwste InforMeer van 24 november, met onder andere: Lincolnpark wordt duurzame wijk, Zestig flexwoningen aan de Oosterdreef, 'Een kans op een normaal leven', en korte berichten. 

Back to the future in het noorden

Gepubliceerd op: 
29 nov 2021

Hoe krijgen we meer betaalbare woningen?

Gepubliceerd op: 
26 nov 2021

Visie op landschap en recreatie

Gepubliceerd op: 
25 nov 2021

Verhuizing gemeente Haarlemmermeer vertraagd

Gepubliceerd op: 
25 nov 2021

'Bouwen doen we samen'

Gepubliceerd op: 
25 nov 2021

Haarlemmermeer goed bezig met toegankelijkheid

Gepubliceerd op: 
24 nov 2021

Achterstallig onderhoud voor de helft weggewerkt

Gepubliceerd op: 
24 nov 2021