Danielle en Beppy koken en eten samen

Thuisgekookt: een warme maaltijd én sociaal contact

Genieten van een verse, met liefde bereide maaltijd én je buren beter leren kennen? Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme maaltijd en gezellig sociaal contact. Juist nu kan een gevoel van eenzaamheid de dagen donker en moeilijk maken. Thuisgekookt probeert er daarom voor te zorgen dat we weer teruggaan naar wat vroeger heel normaal was: buren die zorgen voor elkaar!
Narcissen
25 februari 2021

Narcissenactie loopt tot 13 maart

Van Badhoevedorp tot Abbenes worden op dit moment zo’n 150 potjes met narcissen bezorgd. Inwoners van de gemeente Haarlemmermeer hebben in groten getale gehoor gegeven aan de oproep via Twitter van het college: ‘Kent u iemand die wel een vrolijke lentegroet kan gebruiken in deze moeilijke tijd?
Zicht op bedrijvenpark Beukenhorst-Oost
25 februari 2021

Haarlemmermeer verwelkomde dertien nieuwe internationale bedrijven in 2020

In 2020 openden 101 internationale bedrijven een nieuwe vestiging in de Metropoolregio Amsterdam, waarvan dertien in Haarlemmermeer. Zo blijkt uit de resultaten die amsterdam inbusiness (aib) 18 februari bekend maakte.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Narcis

Dit is een moeilijke tijd voor iedereen. We mogen niks. We kunnen niks en het einde is nog lang niet in zicht. Maar sommige ouderen, jongeren en mensen die eenzaam zijn, hebben het nog moeilijker. Daarom hebben we een actie opgezet, op initiatief van wethouder Marjolein Steffens, om mensen een hart onder de riem te steken. We delen narcissen uit aan mensen die een beetje extra aandacht en een blijk van waardering wel kunnen gebruiken. 

InforMeer, editie van 24 februari 2021

De nieuwste InforMeer van 24 februari, met onder andere Visie stadcentrum Hoofddorp, Voorstel verdeling sociale huurwoningen, 'Ik bleef die controles herhalen’ en meer.

Chatten met Veilig Thuis

Gepubliceerd op: 
25 feb 2021

Wat voor stadscentrum krijgt Hoofddorp?

Gepubliceerd op: 
23 feb 2021

Gerritshoeve eerste horecazaak in Hyde Park

Gepubliceerd op: 
23 feb 2021

Sloop in centrum Nieuw-Vennep

Gepubliceerd op: 
20 feb 2021

Brand Lutulistraat 140

Gepubliceerd op: 
19 feb 2021

Een plant als waardering

Gepubliceerd op: 
18 feb 2021