Mevrouw Buis met een bos bloemen en naast haar haar dochter en zoon, rechts op de foto staat wethouder Mariëtte Sedee

Cees Buisbrug geopend

Woensdag 16 juni openden mevrouw Buis, de weduwe van Cees Buis uit Rijsenhout, de naar haar man vernoemde voetgangersbrug. Zij deed dat samen met wethouder Mariëtte Sedee (Grootschalig groen en recreatie). Ook de kinderen, kleindochter en schoonzus van mevrouw Buis waren aanwezig. De voetgangersbrug ligt aan de Bennebroekerweg bij het Konnetlaantje in Rijsenhout. De opening van deze brug markeert ook de officiële opening van de groenstrook.
De balie van burgerzaken in het raadhuis in Hoofddorp in coronatijd
16 juni 2021

Burgerzaken open op dinsdagavond

Een paspoort of rijbewijs aanvragen? Daarvoor zijn de balies van burgerzaken in Hoofddorp, Halfweg en Nieuw-Vennep open op dinsdagavond tot 20.00 uur. Een afspraak maken bij burgerzaken kan weer online via www.haarlemmermeer.nl/contact.
Tijdelijk schoolgebouw basisschool 't Venne, Nieuw-Vennep
16 juni 2021

Tweede locatie voor flexwonen in Nieuw-Vennep

Het tijdelijke noodgebouw voor basisschool 't Venne aan de Sarabande in Nieuw-Vennep wordt omgebouwd naar flexwoningen. In deze woningen komen spoedzoekers uit de gemeente Haarlemmermeer, waaronder starters en jongeren (23+) en vergunninghouders (asielzoekers met een verblijfsvergunning).
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven

Column | Valet parking

De eindexamens zijn achter de rug en ik zie door onze hele gemeente heen vlaggen en schooltassen hangen. Het zijn er zoveel en ik kan niet overal aanbellen. Maar vanaf deze plek voor alle geslaagden en hun ouders: van harte gefeliciteerd. Ik ben enorm blij voor jullie én trots op jullie. Ondanks bijna het hele jaar online onderwijs hebben jullie dat diploma toch maar mooi in de zak! En voor degenen die het niet hebben gehaald: jullie feest komt echt nog wel. Daar ben ik van overtuigd.  

InforMeer, editie van 16 juni 2021

De nieuwste InforMeer van 16 juni, met onder andere Belangrijke stap voor PARK21, Flexwoningen aan Sarabande, Nieuw-Vennep, Toekomstbeeld Haarlemmermeer en meer.

330 woningen in Rooseveltpark in Hoofddorp

Gepubliceerd op: 
15 jun 2021

Onderzoek naar geluidsadaptief bouwen van start

Gepubliceerd op: 
14 jun 2021

Belangrijke stap in ontwikkeling van PARK21

Gepubliceerd op: 
9 jun 2021

Een dag om nooit te vergeten

Gepubliceerd op: 
8 jun 2021

Auto parkeren? Let op met valet parking

Gepubliceerd op: 
8 jun 2021

Ringdijk: leefbaarder en aantrekkelijker

Gepubliceerd op: 
7 jun 2021

Miljoenen bezuinigen, minima ontzien

Gepubliceerd op: 
4 jun 2021