Een groepje mensen wandelt langs een korenveld.

Vitaal oud worden

Sporten en bewegen helpt bij het gezond en vitaal ouder worden. Met de nieuwe sportvisie legt de gemeente Haarlemmermeer de nadruk op bewegen. Want, hoewel er veel sporttalent te vinden is in Haarlemmermeer, is intensief (top)sporten niet voor iedereen weggelegd. En bewegen, dat kan bijna iedereen.
Adviseur lokale veiligheid CCV checkt de voordeur
17 oktober 2019

‘Een dikke plus voor de voordeur’

Rini ten Grotenhuis, adviseur lokale veiligheid bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) komt binnen met een tablet in de aanslag. Haar ogen scannen de ruimte om gelijk een eerste indruk te krijgen van de woning die ze komt checken.
16 oktober 2019

Tijdens de herfstvakantie weg met het vliegtuig? Let op met valet parking!

De herfstvakantie is in aantocht en veel mensen maken hiervan gebruik om nog even de zon op te zoeken. Wie met het vliegtuig gaat en de auto door een valet parking bedrijf laat parkeren, doet er verstandig aan op een aantal zaken te letten.
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven voor het raadhuis

Column van de burgemeester

Veteranen, dat zijn niet alleen oude heren die hebben meegevochten in de Tweede Wereldoorlog. Het zijn ook alle mannen en vrouwen die na de Tweede Wereldoorlog waar ook ter wereld hebben meegeholpen om de vrede en stabiliteit te herstellen. Zaterdag 12 oktober opende ik de elfde Veteranendag Haarlemmermeer in ons raadhuis. 

InforMeer, editie van 16 oktober 2019

De nieuwste InforMeer van 16 oktober 2019 met onder andere ‘Ja, ik heb het erg naar mijn zin’, Het Spectrum weer klaar voor de toekomst, De grote onzichtbare afvalberg en meer...

Langer zelfstandig wonen dankzij de Compaan

Gepubliceerd op: 
16 okt 2019

‘Ja, ik heb het naar mijn zin’

Gepubliceerd op: 
15 okt 2019

De Hoek groener

Gepubliceerd op: 
14 okt 2019

Leren koken door het gewoon te dóen

Gepubliceerd op: 
11 okt 2019

Algae Innovations winnaar SHARE Award 2019

Gepubliceerd op: 
10 okt 2019

'Haarlemmermeer mooier en sterker maken'

Gepubliceerd op: 
9 okt 2019