Loslopende honden in een losloopgebied

Samen een goede plek vinden

Samenwerking loont. Dat lieten bewoners van de Bosstraat in Nieuw-Vennep zien toen zij genoeg hadden van de overlast van het hondenlosloopgebied, direct grenzend aan hun achtertuinen. Zij gingen in overleg met de gemeente Haarlemmermeer en vonden samen een andere locatie.
Geniedijk
13 november 2019

Bomen op Geniedijk vervangen

In 2012 is de gemeente Haarlemmermeer begonnen met het vervangen van een groot deel van de 1800 populieren op de Geniedijk. Die bomen zijn oud (soms al ruim zestig jaar) en daardoor kwetsbaarder. De kans op vallende takken of zelfs omgewaaide bomen wordt groter.
Monument in Hoofddorp met kransen
12 november 2019

Gedenkkeien voor slachtoffers Tweede Wereldoorlog

Nog vóór de viering van 75 jaar vrijheid op 4 en 5 mei 2020 wil het college van burgemeester en wethouders zogenoemde gedenkkeien voor Haarlemmermeerse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog hebben geplaatst. De stichtingen Meer-Historie en Crash ’40-’45 hebben na uitgebreid onderzoek een lijst op
Burgemeester Marianne Schuurmans-Wjideven voor het raadhuis

Column van de burgemeester

Het is bijna drie weken wintertijd, de bladeren vallen van de bomen, Sinterklaas is in aantocht en de feestverlichting hangt in de winkelstraten. Kortom: de donkere dagen voor kerst zijn begonnen. Een periode met veel gezelligheid, maar ook een periode dat het aantal woninginbraken toeneemt. Want: inbrekers zijn dol op de donkere dagen. 

InforMeer, editie van 13 november 2019

De nieuwste InforMeer van 13 november, met onder andere een artikel over Schoolgebouwen op de schop, 150 gedenkkeien voor slachtoffers WO II, Migrantenspreekuur is succes en meer.

'Maak de keuze als je zelf nog heel veel kan'

Gepubliceerd op: 
12 nov 2019

Geef de brug een naam

Gepubliceerd op: 
7 nov 2019

24 kinderen ontbijten met de burgemeester

Gepubliceerd op: 
7 nov 2019

Ontwerp Fanny Blankers-Koenlaan klaar

Gepubliceerd op: 
6 nov 2019

Schoolgebouwen in Haarlemmermeer op de schop

Gepubliceerd op: 
6 nov 2019

Ze staan er weer: de bladkorven

Gepubliceerd op: 
31 okt 2019