.

Stadscentrum Hoofddorp

De gemeente is verhuisd. Vanaf nu is de gemeente op 2 tijdelijke locaties in Hoofddorp op afspraak te bezoeken. De servicecentra en gemeentebalie Schiphol verhuizen niet. Lees meer op de pagina ‘de gemeente verhuist’.

Samen met inwoners, ondernemers en ontwikkelaars bouwt de gemeente aan een levendig en bereikbaar stadscentrum met een eigen Hoofddorpse identiteit. Een plek om te wonen, werken, winkelen en te ontspannen.

Gebiedskaart ontwikkelingen Stadscentrum

Voortgang

Met het programma Stadscentrum Hoofddorp realiseren we een groot aantal ontwikkelingen binnen Stadscentrum Hoofddorp. Eens per jaar rapporteren wij over dit programma. Deze rapportage geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen van 2020 binnen de gebiedsontwikkeling Stadscentrum Hoofddorp. Op 17 juni 2021 besprak de raad de voortgangsrapportage van Stadscentrum Hoofddorp. In de rapportage gaan we in op de ontwikkelgebieden: Raadhuisplein en omgeving (waaronder het nieuwe gemeentehuis), stadspark, Hyde Park, Binnenweg en omgeving en het winkelcentrum. Daarnaast lees je ook de ruimtelijke maatregelen en de aanpak van communicatie en participatie. En is er een financiële bijlage. 

 Bekijk hier de Bestuurlijke Voortgangsrapportage Stadscentrum Hoofddorp 2021

Nieuws