Dit is een website van de gemeente Haarlemmermeer

Praat mee

Inwoners, ondernemers en bezoekers van Stadscentrum Hoofddorp praten mee over de ontwikkelingen in het stadscentrum.

Op onze social mediakanalen Facebookexterne-link-icoon  en Twitterexterne-link-icoon wordt wekelijks nieuws gedeeld over de plannen en ontwikkelingen in het stadscentrum. Ook is er een nieuwsbrief Stadscentrum Hoofddorp

Platform Stadscentrum Hoofddorp

In het platform Stadscentrum Hoofddorp geven vertegenwoordigers van bewoners, ondernemers, ontwikkelaars en andere belangengroepen advies aan de gemeente. Het gaat over zaken die belangrijk zijn voor het hele gebied van de Hoofdvaart tot aan het station. Bijvoorbeeld parkeren, bereikbaarheid en leefbaarheid. Het platform geeft input voor het maken van plannen en reageert op plannen van de gemeente. Het platform neemt geen besluiten over de plannen.

Werkgroepen

Voor een aantal ontwikkelgebieden zijn werkgroepen waar bewoners, ondernemers, instellingen, betrokken ontwikkelaars en andere belanghebbenden met elkaar in gesprek gaan over de plannen in het gebied. 

Werkgroep Stadspark

Werkgroep Stadspark denkt mee over de plannen voor Stadspark Hoofddorp. De werkgroep bestaat uit L’Hirondelle, Kinderboerderij, Groengroep Fruittuinen, vertegenwoordigers uit de Emmabuurt, toekomstige bewoners Hyde Park, bewoners boven bioscoop, vertegenwoordiger bedrijven Beukenhorst-West en andere omwonenden.  

Werkgroep Binnenweg

Werkgroep Binnenweg denkt mee over de plannen voor de Binnenweg. De werkgroep bestaat uit bewoners van de Verzetsheldenwijk, vertegenwoordigers van de Piratenwijk en Fruittuinen, wijkraad Gaan voor Visch, Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum en andere omwonenden en belanghebbenden. 

Werkgroep Raadhuisplein

Werkgroep Raadhuisplein denkt mee over de plannen voor het Raadhuisplein. De werkgroep bestaat uit ondernemers, bewoners uit de buurt en ook bewoners en vertegenwoordigers van andere kernen en organisaties.