Officiële bekendmakingen

Wilt u weten welke aanvragen er zijn gedaan voor bijvoorbeeld een omgevings- of evenementenvergunning? Dat meldt de gemeente met een bekendmaking. De gemeente doet ook een bekendmaking als zij een besluit over een aanvraag neemt. Ook verkeersbesluiten of het maken of wijzigen van het omgevingsplan meldt de gemeente met een bekendmaking.

Bekijk bekendmakingen online

Wilt u weten welke bekendmakingen er in Haarlemmermeer zijn gedaan? Dat bekijkt u in het gemeenteblad op Officielebekendmakingen.nlexterne-link-icoon. Deze website is een onderdeel van Overheid.nlexterne-link-icoon en u kunt er ook bekendmakingen vinden van andere overheden in Nederland.

Laat u informeren via e-mailservice

Had u al een account op MijnOverheid? En bent u 25 jaar of ouder? Dan ontvangt u sinds donderdag 16 mei 2024 maximaal 1 keer per week een automatische e-mail van Overheid.nl met Berichten over uw Buurt rondom uw woonadres. 

U heeft eerst een welkomstmail gehad. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Via MijnOverheid externe-link-icoonkunt u instellen hoe vaak u de e-mail wilt ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Als u geen mails wilt ontvangen, dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden.  

Gemeentelijk beleid

In het beleid van Haarlemmermeer staat alle lokale wet- en regelgeving. Wilt u weten welke wetten en regels er gelden binnen de gemeente? Dit vindt u op Overheid.nlexterne-link-icoon. U kunt ook kijken op haarlemmermeer.bestuurlijkeinformatie.nlexterne-link-icoon.