Werken bij gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer is een grote organisatie waar veel gebeurt. Daarom zijn we altijd op zoek naar goede vaste en tijdelijke krachten. Bekijk onze vacatures, inhuuropdrachten en stages.

Waar vind ik vacatures of inhuuropdrachten?

Op de website Werken bij Haarlemmermeerexterne-link-icoon staan alle vacatures, stageplaatsen en inhuuropdrachten van de gemeente Haarlemmermeer. Ook leest u waar de gemeente voor staat, wat we bieden en welke arbeidsvoorwaarden er zijn. Daarnaast kun je inspirerende verhalen lezen van medewerkers die bij Haarlemmermeer werken.

Waar vind ik stages?

Haarlemmermeer helpt graag jong talent op weg. Op Werken bij Haarlemmermeerexterne-link-icoon vind je actuele stageplaatsen. Heb je een idee voor een stage, afstudeeropdracht of leerproject en wil je een open sollicitatie sturen? Laat het ons dan weten. Stuur je cv en motivatie naar stagebureau@haarlemmermeer.nl. We laten dan zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Hoe blijf ik op de hoogte van vacatures?

Wilt u op de hoogte blijven van vacatures, stages en inhuuropdrachten binnen onze organisatie? Maak dan op Werken bij Haarlemmermeerexterne-link-icoon een profiel aan. U ontvangt het vacature-aanbod dan via e-mail.