.

Notting Hill impressie - onderdeel Hyde Park

Start bouw Notting Hill

De bouw van Notting Hill in Hyde Park is begonnen. Maandag 11 oktober boorde de bouwer (KBM Groep) de eerste paal in de grond. De bouw van Notting Hill begint eerder dan gepland omdat de meeste woningen snel zijn verkocht.
14 oktober 2021
Tijdelijke huisvesting Taurusavenue

Gemeente verhuist in december

De gemeente gaat voor het einde van het jaar verhuizen. Het raadhuis in Hoofddorp wordt gesloopt en er komt een nieuw gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Vanaf 20 december kunnen inwoners voor onder andere een paspoort en rijbewijs terecht op de Taurusavenue 100 in Beukenhorst in Hoofddorp.
11 oktober 2021
Het wandelbos in Hoofddorp

Uitdunnen heesters in wandelbos

Een aantal planten in het wandelbos in Hoofddorp krijgt op donderdag 30 september een markering. Deze planten, voornamelijk heesters, worden dit najaar weggehaald. Vervolgens bekijkt de gemeente wat er in het voorjaar opkomt. De reden?
27 september 2021
Foto van Liesbeth van der Pol, architect

Trots op TROM

Stadscentrum Hoofddorp gaat er de komende jaren heel anders uitzien. Daarom interviewen we architecten van wie de ontwerpen straks zijn terug te zien in het stadscentrum. Deze keer spreken we Liesbeth van der Pol, architect bij en mede-eigenaar van Dok architecten.
13 september 2021
Getekende impressie van de 24 woningen

24 woningen nabij centrum van Hoofddorp

Aan de Hoofdweg 662 in Hoofddorp, waar nu nog een bedrijventerrein ligt met daarop onder andere de Kwikfit en een ontmanteld tankstation, heeft een ontwikkelaar een plan ingediend voor de bouw van 24 woningen.
8 september 2021
Getekende impressie van hoe het stationsgebied eruit zou kunnen gaan zien

Grote ambities voor stationsgebied Hoofddorp

Het Verdichtingsplan Stationsgebied Hoofddorp laat de visie zien hoe het stationsgebied van Hoofddorp zich verder kan ontwikkelen tot een aantrekkelijk, stedelijk en bruisend gebied met circa 15.500 woningen en 11.000 arbeidsplaatsen.
3 september 2021
Hyde Park Roberto Meyer aan de ontwerptafel

Gebouwen waar de gebruikers van houden in Notting Hill

Stadscentrum Hoofddorp gaat er de komende jaren heel anders uitzien. Daarom interviewen we architecten van wie de ontwerpen straks zijn terug te zien in het stadscentrum. Deze keer spreken wij Roberto Meyer, architect bij Meyer en Van Schooten Architecten (MVSA).
19 augustus 2021
Fietsenstalling Van Stamplein

Start cameratoezicht op Van Stamplein

Op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp hangen vanaf aanstaande woensdag camera’s. Vanaf maandag 16 augustus nemen de camera's 24 uur per dag, 7 dagen per week beelden op.
10 augustus 2021
Parkeergarage naast raadhuis in hoofddorp

Start sloop parkeergarage naast raadhuis Hoofddorp

De sloop van de parkeergarage naast het raadhuis in Hoofddorp start op maandag 16 augustus. Omwonenden, ondernemers en bezoekers van het stadscentrum hebben hier naar verwachting weinig overlast van.
9 augustus 2021

Waar is Roy?

Hij zat er meer dan 15 jaar, Roy, in zijn zelfgemaakte huisje van hout, plastic en andere materialen, aan de Kruisweg in Hoofddorp, bij de Boslaan. Het werd daar gedoogd en was, volgens omwonenden, niemand tot last. Nu is hij weg.
3 augustus 2021