.

Hoofddorp

Stadscentrum Hoofddorp

Samen met inwoners, ondernemers en ontwikkelaars bouwt de gemeente aan een levendig en bereikbaar Stadscentrum Hoofddorp. Een plek om te wonen, werken, winkelen en te ontspannen.

Hoofddorp-Zuid

In Hoofddorp-Zuid worden nieuwe woonwijken gebouwd naast de Toolenburgerplas, tussen de Bennebroekerweg en Nieuwe Bennebroekerweg en langs de Hoofdvaart.

Hoofddorp-Noord

In Hoofddorp-Noord zijn er plannen om een bedrijventerrein te veranderen in een woon- en werkgebied. Op dit moment wordt er verder gewerkt aan een ontwikkelstrategie.

Overige gebieden

Lees meer over woningbouw en en renovatie sporthal het Spectrum, kantorenpark Beukenhorst-Zuid en appartementencomplex het Gemaalhuis.

In Stadscentrum Hoofddorp komen nieuwe woningen, winkels, parkeerplaatsen, horeca, groen en meer in Hyde Park, Stadspark, Raadhuisplein en omgeving en Binnenweg en omgeving. Bekijk de voortgangsrapportage voor meer informatie over deze ontwikkelingen.

Het is hét winkelcentrum van Haarlemmermeer met een mix van landelijke ketens en lokale speciaalzaken. Het is compact, compleet en parkeren is voordelig! Veel winkels in Hoofddorp Winkelstad zijn 7 dagen per week open. Meer informatie kan je vinden op de website www.hoofddorpwinkelstad.nl.

Nieuws