.

Belevingstuin in het stadspark

Belevingstuin in Stadspark Hoofddorp

Wandelen tussen de kleurrijke bloemen en planten, de geur van kruiden opsnuiven, luisteren naar de zoemende bijen en op blote voeten over het pad. Dat kan straks in de Belevingstuin in de Fruittuinen.
14 augustus 2019
Man met laptop

Vul de vragenlijst over deze website in

Op deze website vindt u informatie over alle ontwikkelingen in en rondom Hoofddorp. Wat vindt u van deze website? Kunt u informatie makkelijk vinden? Vul de vragenlijst in zodat de gemeente de website kan verbeteren. Uw gegevens blijven anoniem.
14 augustus 2019
Restaurant de Gerritshoeve

Gerritshoeve eerste horecazaak in Hyde Park

Op de hoek van de Van Heuven Goedhartlaan en de Planetenweg komt de Gerritshoeve, de eerste horecazaak in de nieuwe wijk Hyde Park. Het college van bestuur en wethouders vraagt de gemeenteraad om in september een ‘verklaring van geen bedenkingen’ voor het plan af te geven.
7 augustus 2019
Bijeenkomst tenniscomplex

Veel belangstelling voor plan tenniscomplex

Heb ik straks schaduw van het tennis- en wooncomplex? Hoe zit het met parkeren en de verkeersafwikkeling? Dat waren vragen die buurtbewoners stelden over de plannen voor de herontwikkeling van het tenniscomplex in Stadspark Hoofddorp.
25 juli 2019
Wethouder Marja Ruigrok en bestuursleden van de stichting Fort van Hoofddorp bij het fort.

Fort Hoofddorp is uit z’n slaap gekust

Negen jaar zijn de bestuursleden van stichting Fort van Hoofddorp al aan het tekenen, rekenen en overleggen. Nu wordt hun droom toch echt werkelijkheid: Fort Hoofddorp is uit z’n slaap gekust. “We gaan de verborgen schat van Hoofddorp teruggeven aan de inwoners”, zegt Femme Hammer vol overtuiging.
15 juli 2019
bureau SLA ontwierp het KomEtenPlein

Loten voor standplaats KomEtenPlein

Uitbaters van ‘foodtrucks’ die van het KomEtenPlein een bijzondere plek willen maken, kunnen zich nu melden. Vanaf 1 september zijn hier twee standplaatsen beschikbaar.
10 juli 2019
Treehouse aan het raadhuisplein

Appartementen en voorzieningen Treehouse aan Raadhuisplein

Gemeente Haarlemmermeer en Treehouse CV hebben een belangrijke stap gezet richting de bouw van 229 appartementen, 2.250m2 aan commerciële voorzieningen en 240 parkeerplaatsen op het Apriscoterrein aan het Raadhuisplein in Hoofddorp.
9 juli 2019
Platform Stadscentrum Hoofddorp

Nieuw platform geeft advies aan de gemeente

Het toekomstige platform Stadscentrum Hoofddorp adviseert de gemeente over zaken die van belang zijn voor het hele gebied van de Hoofdvaart tot aan het station. Parkeren, bereikbaarheid en leefbaarheid bijvoorbeeld.
3 juli 2019
Tenniscomplex Hoofddorp

Informatieavond plannen Tenniscomplex Hoofddorp

Op woensdag 10 juli is er een informatieavond voor buurtbewoners over de plannen voor de herontwikkeling van het Tenniscomplex Hoofddorp.
26 juni 2019

Inloopdag beleid commerciële voorzieningen

Is er genoeg plek voor een hapje en drankje in het centrum? Zit de kapper om de hoek? En is er genoeg plek om te parkeren? Het antwoord op deze vragen staat centraal in het beleid commerciële voorzieningen. Dit beleid krijgt een update.
21 juni 2019