.

Badhoevedorp

De volgende jaren wordt er flink gewerkt aan Badhoevedorp. Doordat de A9 niet meer door het dorp loopt maar eromheen is er plaats voor nieuwe woningen, nieuwe sportvelden, nieuwe parken én nieuw groen. Het Lint, de nieuwe wandel- en fietsroute, neemt de plaats in van de oude A9. Badhoevedorp wordt weer één dorp. We werken ook aan een nieuw centrum. Zo krijgt het dorp een echt hart.

De projecten van gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

Afbeelding animatie gebiedsontwikkeling YouTube

Bekijk de animatie over de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp

Afbeelding van de kaart met projecten gebiedsontwikkeling Badhoevedorp oktober 2019

 

Ook zijn er 3D-animatie's gemaakt van een aantal van onze projecten:

Afbeelding Animatie Quatrebras op YouTube

Bekijk de 3D-animatie over Quatrebras

Afbeelding animatie Groene Singel op Youube

Bekijk de 3D-animatie van de Groene Singel

Afbeelding animatie de Veldpost op YouTube

Bekijk de 3D-animatie over de Veldpost  

Nieuws

 • Inloopavond verkeer
  Badhoevedorp toekomstige verkeerssituatie - onder voorbehoud
  Maandagavond 25 november is in Q Beach een inloopavond over verkeer in Badhoevedorp. Sinds de omlegging van de A9 rijdt er minder doorgaand verkeer door Badhoevedorp dan verwacht. Eind oktober 2019 is een kaart van de toekomstige verkeerssituatie gemaakt. We laten deze graag aan u zien.
 • Nieuwe bieb in dorpshuis Badhoevedorp
  Wethouder Marja Ruigrok krijgt een boek overhandigd door een medewerkster van de bibliotheek.
  Badhoevedorpers kunnen er al een paar weken terecht: de nieuwe bibliotheek in het dorpshuis aan de Snelliuslaan. Woensdag 13 november was de officiële opening. Wethouder Marja Ruigrok (Cultuur): "Met de nieuwe huisvesting in het dorpshuis van Badhoevedorp zetten we een prachtige stap in de samenwerking tussen de bibliotheek en het dorpshuis.”
 • Q Beach opent zijn deuren
  De bar in Q Beach strandpaviljoen Badhoevedorp
  Op zaterdag 16 november opent Q Beach zijn deuren! Arthur van Dijk (Commissaris van de Koning) en wethouder Mariette Sedee-Schuitemaker openen om 11.00 uur officieel het strandpaviljoen op de oude A9. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom aan de Sloterweg 149 in Badhoevedorp. De hele dag is er van alles te proeven, ontdekken en doen in én rondom Q Beach.