Klimpark 21

Veelzijdig Haarlemmermeer: beleef het echte Haarlemmermeer

23 mei 2023
Recreatie

Dat Haarlemmermeer groot is, was natuurlijk al bekend. Maar dat er in Haarlemmermeer ook heel veel dingen te beleven zijn, is nog niet altijd bekend. Daar komt in het weekend van 3 en 4 juni verandering in. Dan openen bijna 30 locaties hun deuren voor inwoners en andere geïnteresseerden. Benieuwd waar allemaal? Lees dan verder!

Er is voor ieder wat wils in Haarlemmermeer. Zo ook tijdens het Weekend van Haarlemmermeer op 3 en 4 juni. Er zijn activiteiten voor ouders met kinderen, natuurliefhebbers, cultuurfanaten en ook voor festivalgangers. De kids kunnen bijvoorbeeld tegen een speciaal tarief naar Jeugdland Nieuw-Vennep, jumpen bij JumpSkillz in Hoofddorp of klimmen bij Klimpark 21. En het Cruquius Museum biedt een rondleiding aan voor en door kinderen, dus zonder grotemensentaal.

Zomermarkt, forten en veel kunst

Bij Kunstbroedplaats BOGOTÁ in Halfweg is een grote zomermarkt. Hierbij laten de exposanten en huurders zien waar zij zo hard aan werken en hebben bezoekers de kans om de mooiste kunst op de kop te slaan en te genieten van hapjes, drankjes en livemuziek. Maar ook de forten in Aalsmeerderbrug, Vijfhuizen en Hoofddorp bieden speciale activiteiten aan. Vanaf het fort in Aalsmeerderbrug kun je ook de kunstroute Ringdijk volgen en het werk van ruim 30 kunstenaars bewonderen.

Ook voor de natuurliefhebbers en festivalgangers

Houd jij meer van groen en rust? Ga dan op stap met de boswachter door de Venneperhout en ga op zoek naar alles wat leeft. Geniet van een picknick bij de Wickevoorter Stadsboeren in Cruquius of laat je inspireren bij Rozen & Radijs in Burgerveen. Houd jij meer van een festival? Dan kun je in het Haarlemmermeerse Bos genieten van ruim 120 speciaalbiertjes, hapjes en livemuziek tijdens het Hoppig Bierfestival.

Er is echt genoeg te doen! Benieuwd naar het hele aanbod en alle acties? Kijk dan op www.visithaarlemmermeer.nl/veelzijdigexterne-link-icoon.

Klimmen en klauteren in Klimpark 21. Foto: Klimpark 21