Twee fietsers in PARK21

Participatiebijeenkomst over schetsontwerp Park-Evenemententerrein PARK21

01 juni 2023
Openbare ruimte, Park21

Op het terrein van het baggerdepot MeerGrond aan de Rijnlanderweg wil de gemeente een groen en openbaar park met heuvels aanleggen. Als onderdeel van PARK21 kunnen fietsers en wandelaars hier hun weg vinden en bezoekers recreëren. Ook is hier straks ruimte voor een beperkt aantal kleine en grote evenementen. De gemeente organiseert op woensdag 14 juni een bijeenkomst over het schetsontwerp voor dit terrein.

Tijdens de bijeenkomst is er een presentatie van het schetsontwerp voor het Park-Evenemententerrein. Daarna kan iedereen reageren op dit ontwerp met een eerste indruk, ideeën en vragen. Er zijn op de bijeenkomst ook medewerkers van de gemeente met verschillende specialismen aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het bespreken van aandachtspunten.

Locatie: Gemeentehuis, Taurusavenue 100 in Hoofddorp   

Tijdstip: 19.00 tot 21.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur (de presentatie start om 19.00 uur)

Bijeenkomst bijwonen? Aanmelden is nodig. Stuur hiervoor uiterlijk 11 juni een e-mail naar park21@haarlemmermeer.nl, onder vermelding van het onderwerp: participatiebijeenkomst.        

Vragen over de bijeenkomst?   

Neem dan contact op met het projectteam van PARK21. Dit kan door een e-mail te sturen naar park21@haarlemmermeer of door te bellen met 0900-1852.

De ligging van het toekomstige Park-Evenemententerrein in PARK21

De ligging van het toekomstige Park-Evenemententerrein in PARK21