Column | Nieuw politiek seizoen

05 september 2023
Column burgemeester

Heeft u dat ook? De vakantieperiode is weer voorbij en ’s avonds tijdens het eten haal je samen de vakantieherinneringen op. Eigenlijk zou je het liefst de klok een week terugzetten. Nog een week heerlijk op het terras. Met een tropisch drankje met een sinaasappelschijfje en kijkend naar de weerkaatsing van de zon op de zee en de golven. Eindelijk dat boek uit kunnen lezen, en luisteren naar muziek.

Maar de agenda loopt alweer vol en eigenlijk heb ik er weer heel veel zin in! Om samen met onze gemeenteraad, de wethouders, de gemeentesecretaris en alle medewerkers van onze gemeente te beginnen aan het politiek seizoen 2023 – 2024. Om samen mooie doelen te bereiken, om u - inwoners en ondernemers - te bezoeken, met u te spreken, te horen wat er leeft en om samen oplossingen te zoeken.

Donderdag 7 september begint om 16.00 uur de traditionele opening van het politiek seizoen. Met een gastspreker: de heer Daan de Bruin van Movisie, die zal stilstaan bij het onderwerp ‘het vertrouwen in de overheid’. En ik mag de nieuwe kinderburgemeester installeren. U bent van harte welkom in de raadzaal, in het gemeentekantoor aan de Taurusavenue 100. Maar u kunt ook thuis kijken via deze linkexterne-link-icoon

Ik hoop dat iedereen net als ik uitgerust en met nieuwe energie is teruggekomen van vakantie. En ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s, de gemeenteraad en inwoners en ondernemers de uitdagingen in onze gemeente weer aan te pakken.