Sjors helpt de gemeente Haarlemmermeer om sport en bewegen te stimuleren.

Boekjes Sjors Sportief & Creatief weer beschikbaar

19 september 2022
Nieuws

Wegens groot succes is nu een nieuwe editie uitgebracht van de Sjors Sportief en Sjors Creatief boekjes voor alle 14.000 schoolkinderen in Haarlemmermeer. De leerlingen van De Klippeholm mochten als eerste de boekjes in ontvangst nemen.

Wethouder Mariëtte Sedee van volksgezondheid en sport steunt het initiatief van harte: “De boekjes zijn niet alleen een uitnodiging om te gaan sporten en recreëren, maar  ook een kennismaking met lokale verenigingen. Kinderen die enthousiast zijn kunnen hierna lid worden van een vereniging, en daar wordt iedereen blij van.“ 

Sjors helpt de gemeente Haarlemmermeer om sport en bewegen te stimuleren. Foto: Noord-Holland Actief

Jong Geleerd Oud Gedaan 

De gemeente Haarlemmermeer stimuleert sport en bewegen als een uitstekende basis voor een gezond en vitaal leven. Hoe vroeger kinderen kennismaken met sport en recreatie, des te beter. Want: jong geleerd is oud gedaan. Het Sjors Sportief boekje wordt samengesteld door het Team Sportservice Haarlemmermeer en staat vol met sport- en beweegaanbod voor een heel jaar.  Dit jaar gaat het om maar liefst 925 activiteiten en 60 aanbieders in de gemeente, met dank aan alle inzet van de deelnemende partijen. 

Aanmelden 

Kinderen die het aanbod willen proberen kunnen zich nu inschrijven via  www.noordhollandactief.nlexterne-link-icoon