Vrijwilligers

In Haarlemmermeer willen we dat iedereen mee kan blijven doen, en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. Daar is soms hulp voor nodig en daarom zijn vrijwilligers onmisbaar in onze gemeente. Met inzet van vrijwilligers kan er in Haarlemmermeer veel meer tot stand komen. Zo kunnen er veel meer (sport)activiteiten voor kinderen georganiseerd worden, zijn er meer mensen die bij ouderen op bezoek gaan en kunnen er meer maatjes gekoppeld worden.

Als vrijwilliger lever je dus een positieve bijdrage aan jouw leefomgeving en de maaschappij. Verschillende organisaties in Haarlemmermeer zijn op zoek naar mensen met kennis en ervaring.

 

VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer

VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer zorgt ervoor dat de vraag naar een aanbod van vrijwilligers samengebracht wordt. Zij staan dagelijks klaar om te helpen met vragen over tal van zaken betreft vrijwilligerswerk in Haarlemmermeer, zoals informeren, faciliteren en ondersteunen. Via hun matchtingsplatform Haarlemmermeer voor Elkaar worden mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in Haarlemmermeer met elkaar verbonden. Lees hier hoe Haarlemmermeer voor Elkaar werkt.

 

Hulp bieden of vragen?

Aanmelden?

Het verhaal van Gerrit van Essen en Gerrit Looijen

Lees hier het verhaal van Gerrit van Essen en Gerrit Looijen die nu regelmatig samen fietstochten maken.