Logo van Meer voor Elkaar dat doorverwijst naar de homepage

Zoeken

Vrijwilligers

In Haarlemmermeer willen we dat iedereen mee kan blijven doen, en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. Daar is soms hulp voor nodig en daarom zijn vrijwilligers onmisbaar in onze gemeente. Met inzet van vrijwilligers kan er in Haarlemmermeer veel meer tot stand komen. Zo kunnen er veel meer (sport)activiteiten voor kinderen georganiseerd worden, zijn er meer mensen die bij ouderen op bezoek gaan en kunnen er meer maatjes gekoppeld worden.

Als vrijwilliger lever je dus een positieve bijdrage aan jouw leefomgeving en de maatschappij. Verschillende organisaties in Haarlemmermeerexterne-link-icoon zijn op zoek naar mensen met kennis en ervaring.

VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer

VrijwilligersCentrale Haarlemmermeerexterne-link-icoon zorgt ervoor dat de vraag naar een aanbod van vrijwilligers samengebracht wordt. Zij staan dagelijks klaar om te helpen met vragen over tal van zaken betreft vrijwilligerswerk in Haarlemmermeer, zoals informeren, faciliteren en ondersteunen. Via hun matchingsplatform Haarlemmermeer voor Elkaarexterne-link-icoon worden mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in Haarlemmermeer met elkaar verbonden. Lees hier hoe Haarlemmermeer voor Elkaar werkt.externe-link-icoon

Nieuwsgierig naar ervaringen van vrijwilligers?

We hebben een aantal mooie portretten van geweldige Haarlemmermeerders die zich vrijwillig inzetten om meer voor elkaar te betekenen. Lees hieronder hun verhaal!