.

KomEtenPlein

Op de kruising van de Planetenweg en de Saturnusstraat ligt het KomEtenPlein. Dit is middenin het oude kantorengebied Beukenhorst-West waar Hyde Park appartementen en winkel- en kantoorruimte bouwt. Het plein zorgt voor wat gezelligheid tijdens de bouw.

Mensen die in het gebied werken kunnen er tussen de middag een broodje halen, bedrijven kunnen er een vrijdagmiddagborrel houden en buurtbewoners vinden het misschien leuk om hier een buurtfeest te organiseren. Tijdens een van de bijeenkomsten van Hoofddorp-Centraal ontstond het idee om op dit pleintje faciliteiten te maken om kleine evenementen te organiseren.

Evenementenpaviljoen

Vanaf deze herfst staat er op het KomEtenplein een tijdelijk evenementenpaviljoen: een kleurig gebouw van negen meter hoog. Daarin is ruimte voor mobiele toiletten, stoelen en bankjes en een opslagplaats en aansluiting voor stroom en water. Hier kunnen bedrijven uit de buurt, maar ook buurtbewoners gebruik van maken als ze een klein feestje, een borrel of een klein evenement willen organiseren. Het paviljoen wordt dinsdag 22 oktober geplaatst. Ook komt er een openbaar watertappunt waar iedereen gebruik van kan maken.

Standplaatsen

Naast het paviljoen zijn twee standplaatsen voor foodtrucks of pop-up koffiebarretjes. Foodtrucks staan er op een vaste dag in de week. De eersten staan er vanaf de week van 21 oktober. Ook tijdens de evenementen kunnen de plaatsen voor foodtrucks gebruikt worden.

Op maandagen geniet je van Portugese hapjes en drankjes bij Portugese Smaken. Dinsdag en donderdag zijn de vaste dagen van Nihn Streetfood Vietnam. Wanneer het paviljoen af is kan je op woensdag bij Koffie.Co koffie, thee en kleine snacks halen. Op donderdagen en vrijdagen kan je genieten van biologische wraps, soepen en smoothies van BioExpress.  Vanaf januari 2020 staat Oma Saté op het KomEtenPlein met Indonesische saté. 

Contact

Wie een plan of een idee heeft voor een klein evenement kan contact opnemen met procesmanager Noemie Smit via 0900 1852 of noemie.smit@haarlemmermeer.nl

Kaartje met daarop de locatie van het KomEtenPlein.