.

KomEtenPlein

Op de kruising van de Planetenweg en de Saturnusstraat in Hyde Park ligt het KomEtenPlein. Het paviljoen en de foodtrucks op het plein zorgen voor gezelligheid tijdens de bouw van de appartementen, horeca-, winkel- en kantoorruimtes.

Mensen die in het gebied werken kunnen er tussen de middag een broodje halen, bedrijven kunnen er een vrijdagmiddagborrel houden en buurtbewoners vinden het misschien leuk om hier een buurtfeest te organiseren. Tijdens een van de bijeenkomsten van Hoofddorp-Centraal ontstond het idee om op dit pleintje faciliteiten te maken om kleine evenementen te organiseren.

Evenementenpaviljoen

Op het KomEtenplein staat een tijdelijk evenementenpaviljoen: een kleurig gebouw van negen meter hoog. Daarin is ruimte voor mobiele toiletten, stoelen en bankjes, een opslagplaats en aansluiting voor stroom en water. Hier kunnen bedrijven uit de buurt, maar ook buurtbewoners gebruik van maken als ze een klein feestje, een borrel of een klein evenement willen organiseren. 

Standplaatsen

Naast het paviljoen zijn twee standplaatsen voor foodtrucks of pop-up koffiebarretjes. Foodtrucks staan er op een vaste dag in de week. Ook tijdens de evenementen kunnen de plaatsen voor foodtrucks gebruikt worden.

Op maandagen geniet je van Portugese hapjes en drankjes bij Portugese Smaken. Dinsdag en donderdag zijn de vaste dagen van Nihn Streetfood Vietnam. Op woensdag kan je bij Koffie.Co cappuccino, espresso en thee halen. Op donderdagen en vrijdagen kan je genieten van biologische wraps, soepen en smoothies van BioExpress. 

Op de foto zie je een overzicht op welke dagen welke foodtruck staat.

Foto: Overzicht foodtrucks KomEtenPlein.
 

Contact

Wie een plan of een idee heeft voor een klein evenement kan contact opnemen met procesmanager Noemie Smit via 0900 1852 of noemie.smit@haarlemmermeer.nl.

het KomEtenPlein in Beukenhorst-West

Foto: Kaartje met daarop de locatie van het KomEtenPlein.