.

Een overzichtskaart van het terrein

Plan voor circa 2000 woningen op Pionier en Bolsterrein

De gemeente Haarlemmermeer en ontwikkelaars willen van het bedrijventerrein De Pionier en het voormalige Bolsterrein in Nieuw-Vennep geleidelijk een gemengd gebied maken om te kunnen wonen en werken.
28 mei 2020
Bedrijventerrein De Pionier en woonwijk Getsewoud

Samenwerking om woningen te bouwen op De Pionier

De gemeente Haarlemmermeer heeft een overeenkomst gesloten met Van Wijnen Projectontwikkeling voor de ontwikkeling van 136 woningen op de hoek van de Venneperweg en de Westerdreef in Nieuw-Vennep.
28 april 2020

Overleg over toekomst centrum Nieuw-Vennep

Dinsdag 25 februari was er een gesprek met alle betrokkenen over de toekomst van het centrum van Nieuw-Vennep. Grondeigenaren, ondernemers, vertegenwoordigers van de dorpsraad, de OVHZ, de BIZ Centrum Nieuw-Vennep en de gemeente zaten samen aan tafel.
6 april 2020
De Veldbloemstraat in Nieuw-Vennep

Plan betaalbare woningen Veldbloemstraat Nieuw-Vennep

Er komt een plan voor 43 betaalbare woningen aan de Veldbloemstraat in Nieuw-Vennep. De gemeente heeft een overeenkomst gesloten met woningcorporatie Ymere om te onderzoeken of dit mogelijk is. Als plek voor de nieuwe woningen is de oude locatie van de Rehobothschool bedacht.
6 april 2020
Medisch Centrum De Nieuwe Kern

Nieuwe parkeerplaatsen De Doorbraak

Bezoekers van het medisch centrum De Nieuwe Kern en bewoners van De Doorbraak parkeren nu vaak in de middenberm van De Doorbraak. Dit veroorzaakt kuilen en als het regent modderpoelen. De gemeente gaat daarom parkeerplaatsen aanleggen.
10 februari 2020
Jasmijn van Vliet van Jumbo Van Vliet

Samenwerken aan sfeervol Nieuw-Vennep centrum

Met de plannen van de gemeente voor het centrum in Nieuw-Vennep is ze het in grote lijnen eens, zegt Jasmijn van Vliet, mede-eigenaar van supermarkt Jumbo Van Vliet en bestuurslid van winkeliersvereniging De Symfonie.
10 februari 2020
Luchtfoto van Pionier-Bolsterrein

Gemeente en Wilma Wonen gaan samenwerken op Pionier-Bolsterrein

Wilma Wonen heeft stukken grond (percelen) gekocht op het Pionier-Bolsterrein. De gemeente gaat nu met Wilma Wonen samenwerken om het opnieuw ontwikkelen van deze percelen te onderzoeken. Het plan is om van het bedrijventerrein Pionier-Bolsterrein een gemengd woon-werkgebied te maken.
29 januari 2020
Guts Award 2019

Winnaar Guts Award: ‘Ik ben vaak uitgelachen’

Ze is een bescheiden vrouw, maar als het over duurzaamheid gaat, laat ze goed van zich horen. Begin deze maand mocht Andrea van de Graaf de Guts Award 2019 mee naar huis nemen.
23 oktober 2019
The Guts Award 2018

Uitreiking The Guts Award 2018

The Guts Award wordt dinsdag 2 oktober voor de derde keer georganiseerd door Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Het evenement draait om innovatie en is bedoeld om ondernemers te inspireren en stimuleren om te blijven ontwikkelen
2 augustus 2018
Marktgebouw

Tussen de Venneperstraat, het Harmonieplein, de Gelevinkstraat en de Elemastraat komt het “Marktgebouw”. Het Marktgebouw zit nog in de ontwerpfase.
10 november 2016