.

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

Nieuw pand op bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid

Op het bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid wordt gebouwd. De gemeente Haarlemmermeer heeft hier een bedrijfskavel verkocht. De kavel ligt aan de Pesetaweg bij de Valutaweg, aan de opvallende rode muur van het bedrijventerrein. Die muur wordt nu doorgetrokken naar de Valutaweg.
19 april 2021
Oosterdreef

Informatiebijeenkomst flexwonen Oosterdreef

Vorig jaar is bekend geworden dat er twee locaties in Nieuw-Vennep zijn aangewezen waar flexwoningen mogelijk zijn. Een van die locaties is het terrein aan de Oosterdreef, naast de volkstuinen. In dit artikel vertellen wij u graag meer over dit plan en over een online informatiebijeenkomst.
2 april 2021
Westerdreefkwartier gezien vanuit de lucht

Omgevingsvergunning Westerdreefkwartier ter inzage tot 17 april

Het college van burgemeester en wethouders heeft een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van 136 woningen aan de Westerdreef in Nieuw-Vennep. Het besluit ligt van vrijdag 5 maart tot zaterdag 17 april 2021 ter inzage op officielebekendmakingen.nl.
11 maart 2021
Getekende afbeelding van diverse mensen voor verschillende woningen

Flexwonen aan Oosterdreef Nieuw-Vennep

Soms hebben mensen dringend een woning nodig. Denk aan: gescheiden ouders met kinderen, jonge mensen met problemen thuis of vergunninghouders. Een compacte, tijdelijke woning kan dan uitkomst bieden. Het is een soort tussenhuis, totdat er geschikte woonruimte is gevonden.
4 maart 2021
De sloop van de oude panden is in volle gang

Sloop in centrum Nieuw-Vennep

Aan de Venneperstraat en de Poststraat in het centrum van Nieuw-Vennep worden oude panden gesloopt. De oude panden maken plaats voor nieuwbouw van woningen, winkels en parkeerruimte.
20 februari 2021
Afbeelding 16, bijschrift: het Pionier-Bolsterrein met op de voorgrond geprojecteerd de nieuwbouw van het Westerdreefkwartier, die dit jaar begint.

Bouw betaalbare woningen versneld

Voor het project Pionier-Bols in Nieuw-Vennep krijgt de gemeente Haarlemmermeer veel geld van het Rijk om te versnellen met de bouw van ruim 2000 woningen. Het Rijk kondigde vorig jaar aan één miljard euro beschikbaar te stellen voor een woningbouwimpuls. Haarlemmermeer krijgt daar een deel van.
18 februari 2021
De sloop kan beginnen

Groen licht voor sloop panden in Nieuw-Vennep centrum

Goed nieuws voor Nieuw-Vennep! Vrijdag 18 december hebben de gemeente Haarlemmermeer, Wilma Wonen en GREEN Real Estate verder gesproken over de ontwikkeling in het centrum van Nieuw-Vennep.
22 december 2020
Bedrijventerrein Spoorzicht-Noord

Opknapbeurt voor Spoorzicht-Noord

Op het bedrijventerrein Spoorzicht-Noord in Nieuw-Vennep laat de gemeente de komende jaren trottoirs, wegen en verlichting aanleggen. Ook wordt de riolering opgeknapt. Het terrein is verwaarloosd. Ondernemers op Spoorzicht hebben daar veel last van.
18 december 2020
Een van de nieuwe bankjes wordt door twee mannen vakkundig op zijn plaats gezet

Nieuwe bankjes in centrum Nieuw-Vennep

Op woensdag 11 november plaatsten leden van de dorpsraad samen met de gemeente drie nieuwe bankjes in het centrum van Nieuw-Vennep. De bankjes dragen bij aan een sfeervoller centrum. Eén bankje staat in de Gelevinkstraat, achter het pand van de voormalige kringloopwinkel.
12 november 2020

Woningen en een zorgcentrum op het terrein van Pionier-Bols

Haarlemmermeer heeft met verschillende ontwikkelaars nieuwe overeenkomsten gesloten voor het ontwikkelen van woningen en een zorgcentrum op bedrijventerrein De Pionier en het Bolsterrein in Nieuw-Vennep. Het gaat om de ontwikkelaars Bolskwartier, Zorg Vastgoed Management en Van Wijnen.
11 november 2020