Digipanel

Wilt u met ons meedenken over actuele projecten, beleid of plannen in Haarlemmermeer? Meld u dan aan voor het digipanel van Haarlemmermeer. U ontvangt dan regelmatig per e-mail een vragenlijst over een actueel onderwerp.

Het is voor ons belangrijk om u als inwoner, ondernemer of vertegenwoordiger van een organisatie te betrekken bij ons werk. Gemeente Haarlemmermeer is benieuwd naar uw creatieve ideeën, meningen en ervaringen. 

Aanmelden

  • Meld u aan voor het digipanel (vanaf 18 jaar).
  • Meld u aan voor het jongerenpanel (voor jongeren van 12 tot en met 23 jaar).

Na het aanmelden ontvangt u een e-mail om uw inschrijving te bevestigen. U ontvangt vanaf dan ongeveer 2-maandelijks een e-mail met de uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u per e-mail een overzicht van de resultaten.

Vertrouwelijk

  • Als u deelneemt aan het digipanel en/of het jongerenpanel, behandelt de gemeente uw gegevens en antwoorden vertrouwelijk.  De gemeente anonimiseert de antwoorden. 
  • We verstrekken uw antwoorden meestal niet aan andere partijen. Soms maken we een uitzondering. Bijvoorbeeld als een andere organisatie de vragenlijst heeft gemaakt. We melden het altijd als we uw antwoorden aan een andere organisatie geven.
  • Gemeente Haarlemmermeer bewaart de geanonimiseerde antwoorden alleen voor intern gebruik. De antwoorden zijn dus niet naar u te herleiden.

Uitschrijven

Wilt u zich uitschrijven? Dat kan op 2 manieren: