Badhoevedorp: Stevinstraat

Aannemer AW Infrabouw B.V. werkt in de Stevinstraat vanaf huisnummer 62 tot en met huisnummer 90.

Wat is de planning van de werkzaamheden?

De werkzaamheden duren van 17 juni tot en met 26 juli 2024. De aannemer voert de werkzaamheden uit in fases (delen). De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 17.00 uur.

De planning van de fases

 • Van 17 juni tot en met 28 juni - fase 1 
  Bij huisnummers 62 tot en met 66 
 • Van 1 juli tot en met 19 juli - fase 2 
  Bij huisnummers 66 tot en met 90 
 • Van 22 juli tot en met 26 juli - fase 3 
  Inrit Stevinstraat bij de Kamerlingh Onneslaan

De planning kan iets veranderen. Dit hangt af van het weer of andere onverwachte zaken. Veranderingen in de planning zetten we op deze pagina.

Wat gaat de aannemer precies doen?

 • Opnieuw bestraten van de rijweg, parkeerplaatsen en stoepen. De aannemer gebruikt hiervoor de stenen die er nu liggen of andere gebruikte stenen.
 • Aanbrengen fundering (stevige ondergrond) van puin onder de weg.
 • Aanpassen inrit Stevinstraat bij de Kamerlingh Onneslaan. Bij de kruising komt een drempel. De drempel die ongeveer 30 meter verderop in de straat ligt, halen we weg.

Zorgen de werkzaamheden voor overlast?

De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Helemaal geen (geluids)overlast veroorzaken lukt helaas niet. Ook slaat de aannemer materialen op in de buurt van de werkzaamheden. We begrijpen dat dit vervelend is. Toch is het belangrijk dat wij deze werkzaamheden uitvoeren. We rekenen daarom op uw begrip.

Is mijn woning bereikbaar?

Bij de huisnummers waar de aannemer werkzaamheden uitvoert, zijn de rijweg, parkeervakken en stoepen afgesloten. De aannemer zet hekken neer. De aannemer legt loopplanken neer op de stoepen zodat uw voordeur bereikbaar blijft.

Rolemmer

Zet uw rolemmer aan de weg buiten het deel waar de werkzaamheden zijn. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen erbij kan.

Waar kan ik parkeren?

Als de rijweg afgesloten is, kunt u hier niet parkeren. Ook niet op uw eigen terrein. U moet uw auto tijdelijk ergens anders in de wijk parkeren.

Overhangende beplanting weghalen of snoeien

Op veel plaatsen groeien bomen en struiken boven of over de erfgrens. Dit is de grens tussen uw terrein en gemeentegrond. De stoep en andere gemeentegrond aan uw erfgrens moet vrij zijn. Niet alleen voor de voetgangers die hier lopen, maar ook voor werkzaamheden. De aannemer heeft voldoende ruimte nodig om de stoepen opnieuw te kunnen bestraten. Daarom vragen wij u om de overhangende beplanting uiterlijk 17 juni 2024 te snoeien of weg te halen. Ook staan er soms andere dingen op of over de erfgrens, bijvoorbeeld hekken of potten met planten. Deze ook graag weghalen.

Mogelijk hoogteverschil

De bodem zakt. Niet alleen de rijweg, parkeervakken en stoepen, maar ook uw eigen terrein. Bij het opnieuw bestraten, kan het zijn dat het straat iets hoger dan de oorspronkelijke hoogte komt te liggen. Als het nodig is, zorgt de aannemer er voor dat (maximaal) de eerste meter van het voetpad/inrit van uw terrein aansluit op de nieuwe hoogte. Ophogen van de rest van uw terrein, als dit nodig is, moet u zelf doen. Eigenaren zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor het ophogen van het eigen terrein en het afvoeren van regenwater.

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met Sjors van der Hoorn via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag ‘Stevinstraat’ in het onderwerp zetten.