Verlichting Skatepark Headville

In de gemeente Haarlemmermeer wonen veel kinderen. De gemeente vindt het belangrijk dat de jeugd veilig buiten kan spelen en sporten. Daarom gaan we lantaarnpalen plaatsen bij Skatepark Headville (in Floriande). Buurtbewoners konden reageren op de tijden dat de speelplek verlicht is.

De skatebaan is een geliefde plek voor veel jongeren en skaters. Helaas zijn er de afgelopen tijd, na zonsondergang, een paar onveilige situaties geweest. Daarom gaan we lantaarnpalen neerzetten met verlichting die ’s avonds automatisch aan en uit gaat. Omdat er verlichting komt op en rond de skatebaan, kunnen kinderen in de maanden dat het vroeg donker is hier veilig spelen.

Skatecoaches

Om ervoor te zorgen dat het veilig en gezellig is voor iedereen, hebben we nog meer gedaan. Er zijn extra jongerenwerkers en een groep volwassen skaters (skatecoaches) aanwezig die de kinderen en jongeren op de skatebaan helpen als dit nodig is. 

Reageren kan tot en met 6 februari 

Uitkomst

De uitkomsten uit de vragenlijst vindt u vanaf 10 februari op deze website. 

Planning

De aannemer plaatst de lantaarnpalen in februari 2023 
De werkzaamheden duren ongeveer 2 weken. De planning kan iets aangepast worden. Dit hangt bijvoorbeeld af van het weer of andere onverwachte zaken. Als de precieze planning bekend is zetten we dit op deze site. 

Vragen

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft. U kunt bellen met Irma van Os via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Skatepark Headville” in het onderwerp zetten. 
 

Vragenlijst Skatepark Headville