Station Hoofddorp

Meepraten over de identiteit van Spoorzone Hoofddorp

16 mei 2024
Spoorzone Hoofddorp

Hoe willen we de identiteit van Haarlemmermeer en Hoofddorp terugzien in Spoorzone Hoofddorp? Wij nodigen u uit om daarover mee te praten op woensdag 19 juni. Podium voor Architectuur organiseert deze ‘dialoog over identiteiten’.

Rondom station Hoofddorp ontwikkelt de gemeente Spoorzone Hoofddorp. Het wordt een nieuw stedelijk gebied om te wonen en werken, een gebied waar mensen en bedrijven elkaar ontmoeten. Hoe wordt Spoorzone een gebied met een eigen gezicht? Een gebied dat herkenbaar een onderdeel is van Haarlemmermeer en van Hoofddorp? De gemeente nodigt inwoners van Haarlemmermeer uit om mee te denken, verhalen en beelden te delen.  

Podium voor Architectuur organiseert hiervoor een bijeenkomst op woensdag 19 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur (inclusief maaltijd). Tijdens de bijeenkomst kunt u uw wensen en ideeën over het gebied delen. Deze gebruikt gemeente Haarlemmermeer als inspiratie voor het ontwikkelen van het gebied.  

Wilt u meepraten?  

Meld u dan voor 22 mei aan door te mailen naar info@podiumarchitectuur.nl. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Voorafgaand ontvangt u meer informatie en inspiratiemateriaal over de vele identiteiten van Haarlemmermeer.