Energieloket Haarlemmermeer

U wilt energie besparen, maar waar moet u beginnen? En wat kost dat eigenlijk? Het Energieloket is een onafhankelijke stichting die iedereen in Haarlemmermeer helpt met verduurzamen.

Energieloket Haarlemmermeer geeft bewoners onafhankelijk advies over energiebesparing- en opwekking, subsidie en leningen. Het loket informeert én ondersteunt bewoners bij het verduurzamen van uw woning, zowel bij kleine en grote maatregelen. Het Energieloket werkt met geselecteerde partners, die voor elk woningtype duurzame maatregelen kunnen uitvoeren. Het is mogelijk om bij deze partners direct offertes aan te vragen en advies aan huis te krijgen. Dit kunt u doen door op de site van het loket een Woningdossier aan te maken. Het dossier is een persoonlijke online omgeving waar de gegevens van uw huis worden verzameld.

Ga voor alle informatie van het Energieloket naar de websiteexterne-link-icoon of bekijk het filmpje onderaan deze pagina.

Rijdend Energieloket

Nieuw is het Rijdend Energieloket: hierin rijden energieadviseurs van het Energieloket door heel Haarlemmermeer om vragen te beantwoorden en demonstraties te geven. Ze helpen u graag bij vragen over energie besparen, opwekken of uw huis verduurzamen. Ook kunt u in het Rijdend Energieloket kennis maken met diverse energiebesparende producten (zoals een infraroodpaneel, een convector-radiator en zonnepanelen). 

Hier vindt u de agenda van het Rijdend Energieloketexterne-link-icoon

Informatiebijeenkomsten en webinars

Het Energieloket organiseert verschillende informatiebijeenkomsten en webinars waarin meer uitleg wordt gegeven over duurzame maatregelen, subsidies en leningen. Kijk voor meer informatie in de agendaexterne-link-icoon

Energieloket voor bedrijven

Het Energieloket voor Bedrijvenexterne-link-icoon is er voor ondernemers, culturele en maatschappelijke instellingen en sportverenigingen. U kunt hier terecht voor informatie en advies over energie besparen en opwekken in de werk- en sportomgeving.

Contact met het Energieloket

Wilt u uw vraag telefonisch aan het Energieloket stellen? Bel dan maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur naar 023 204 10 08. Mailen kan uiteraard ook, naar info@energielokethaarlemmermeer.nl

Wilt u als eerst op de hoogte zijn en niets missen van Energieloket Haarlemmermeer? Volg ze op de social mediakanalen Instagramexterne-link-icoon, Xexterne-link-icoon, Facebookexterne-link-icoon en LinkedInexterne-link-icoon

Introductievideo Energieloket

By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.