.

Westerdreefkwartier

Het Westerdreefkwartier is onderdeel van het Pionier-Bolsterrein in Nieuw-Vennep. Het Pionier-Bolsterrein verandert de komende jaren van een bedrijventerrein in een gemengd woon-werkgebied. De ontwikkelaar van het Westerdreefkwartier is Van Wijnen. Dit is het eerste project op het terrein waar eerst drukkerij ARGO stond, op de hoek van de Venneperweg en de Westerdreef.

Plan Westerdreefkwartier

Het plan van Het Westerdreefkwartier bestaat uit 6 grondgebonden woningen aan de Westerdreef en 130 appartementen aan het Westerkwartier en de Venneperweg, waarvan 40 sociale huurwoningen. De appartementen komen rondom een binnentuin te liggen. In de binnentuin komt groen en een speeltuin.

Afbeelding: ontwerp van het Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep.

Omgevingsvergunning tot 17 april ter inzage 

Het college van burgemeester en wethouders heeft een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van 136 woningen aan de Westerdreef in Nieuw-Vennep. Het besluit ligt van vrijdag 5 maart tot zaterdag 17 april 2021 ter inzage op officielebekendmakingen.nl. In het besluit staan de mogelijkheden om bezwaar te maken. Bekijk het besluit op officielebekendmakingen.nl. Via deze website is het ook mogelijk om u aan te melden voor updates via e-mails over bekendmakingen in de buurt.

Bekijk ook

Het Westerdreefkwartier loopt vooruit op het masterplan voor het Pionier-Bolsterrein. Lees meer over het (concept) Masterplan voor het Pionier-Bolsterrein of bekijk het nieuwsbericht 'Samenwerking om woningen te bouwen op De Pionier'.