Westerdreefkwartier

Het Westerdreefkwartier is onderdeel van het Pionier-Bolsterrein in Nieuw-Vennep. Het Pionier-Bolsterrein verandert de komende jaren van een bedrijventerrein in een gemengd gebied voor wonen en werken. De ontwikkelaar van het Westerdreefkwartier is Van Wijnen. Het Westerdreefkwartier is het eerste nieuwbouwproject op het Pionier-Bolsterrein. Het staat op de plek waar eerst drukkerij ARGO stond, op de hoek van de Venneperweg en de Westerdreef.

Westerdreefkwartier

Het Westerdreefkwartier bestaat uit 6 eengezinswoningen aan de Westerdreef en 130 appartementen aan het Westerkwartier en de Venneperweg, waarvan 40 sociale huurwoningen en 90 koopwoningen. De appartementen bestaan uit 4 verdiepingen verdeeld over 6 blokken. Bij de rotonde zijn er 2 appartementen op een vijfde verdieping. De woningen liggen rondom een binnentuin met groen en een speeltuin. Onder het gebouw is een parkeergarage met plek voor ongeveer 70 auto's. 

Alle woningen zijn opgeleverd. 

Afbeelding: ontwerp van het Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep. Aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Afbeelding: ontwerp van het Westerdreefkwartier in Nieuw-Vennep. Aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie en nieuwsbrief bouwwerkzaamheden

Meer informatie vindt u op de website van het Westerdreefkwartierexterne-link-icoon

Bekijk ook

Het Westerdreefkwartier loopt vooruit op het masterplan voor het Pionier-Bolsterrein. Lees meer over het masterplan voor het Pionier-Bolsterreinexterne-link-icoon.