Leerwerkloket

Wilt u beter worden in uw werk of overstappen naar een ander beroep? Of wilt u weten welke banen goede kansen hebben op de arbeidsmarkt? Het Leerwerkloket helpt u bij dit soort vragen door het geven van loopbaanadvies.

Wat is het Leerwerkloket?

Het Leerwerkloket Groot Amsterdamexterne-link-icoon is een regionaal samenwerkingsverband. Hierbij zijn het UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra, het bedrijfsleven en gemeenten in regio Amsterdam betrokken. Haarlemmermeer maakt hier ook onderdeel van uit. 

Voor wie is het Leerwerkloket?

Het Leerwerkloket is er voor inwoners van gemeente Haarlemmermeer. In het bijzonder voor mensen die vragen hebben over hun scholing en loopbaan, zoals:

  • Werkenden
  • Werkzoekenden met of zonder uitkering
  • Scholieren
  • Studenten
  • Werkgevers 

Wat doet het Leerwerkloket voor mij?

Adviseurs van het Leerwerkloket helpen u met vragen over uw scholing, beroep en loopbaan. Het loket helpt u:

  • met persoonlijk scholings- en loopbaanadvies
  • bij het vinden van leerbanen of leerwerktrajecten

In de video van Leerwerkloketexterne-link-icoon wordt uitgelegd wat het loket voor u kan betekenen.

Welke vragen kan ik het Leerwerkloket stellen?

U kunt de adviseurs van het Leerwerkloket vragen stellen. Bijvoorbeeld als u een ander beroep wilt gaan uitoefenen. Of als u advies wilt over uw scholing. Of wilt weten waar u in uw werk goed in bent. U krijgt dan persoonlijk advies. 

Kan ik leren in de praktijk?

Het Leerwerkloket wil werkend leren bevorderen. De adviseur van het Leerwerkloket kunnen u helpen met het vinden van leerbanen of leerwerktrajecten. Zij hebben contact met opleiders en werkgevers die dit aanbieden in de regio Haarlemmermeer. Zo kunt u leren in de praktijk. 

Bekijk het overzicht van de vacatures voor leerbanen of leerwerktrajectenexterne-link-icoon.

Hoe kan ik mij aanmelden bij het Leerwerkloket?

U kunt zich aanmelden bij het Leerwerkloket door het contactformulier van Leerwerkloket Groot Amsterdamexterne-link-icoon in te vullen. Daarna zal een adviseur van het loket contact met u opnemen. U bespreekt dan uw situatie en de adviseur bekijkt wat u nodig heeft. 

Waar is het Leerwerkloket?

Het Leerwerkloket is gevestigd in het gemeentekantoor Polderlanden in Hoofddorp. U  kunt hier alleen terecht op afspraak. Neem daarvoor eerst contact op via het contactformulier van Leerwerkloket Groot Amsterdamexterne-link-icoon.

Het Leerwerkloket werkt nauw samen met het Werkgeversservicepunt Haarlemmermeer.

Waar vind ik meer informatie?

Heeft u vragen over het Leerwerkloket? Vul het contactformulier van Leerwerkloket groot Amsterdamexterne-link-icoon in.