Gebiedsmanagers

De gebiedsmanagers brengen de juiste partijen bij elkaar om zaken aan te pakken in hun gebied.

De 6 gebieden

Haarlemmermeer is verdeeld in 6 gebieden. Zie de Kaart gebiedsmanagers Haarlemmermeer

Weet u niet zeker in welk gebied u woont? Open de kaart en tik uw straatnaam in in het zoekveld in de rechter bovenhoek. Als u in de zoekresultaten (links) op weg of postcode klikt, licht de straat op op de kaart. Klikt u op dat gebied, dan leest u in de pop-up wie uw gebiedsmanager is.

Aanspreekpunt voor uw gebied

De gebiedsmanagers zijn het aanspreekpunt voor alle instanties en voor partners waarmee de gemeente samenwerkt. Zoals politie, scholen of dorps- en wijkraden. Hieronder ziet u welke gebiedsmanager bij welk gebied hoort.

Haarlemmermeer-Noord

Badhoevedorp, Boesingheliede, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Nieuwe Meer, Penningsveer, Spaarndam, Spaarnwoude en Zwanenburg.

Gebiedsmanager: Paul Heuberger

Haarlemmermeer-West

Beinsdorp, Cruquius, De Liede, Lisserbroek, Nieuwebrug, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Gebiedsmanager: Sjors van der Vlugt

Haarlemmermeer-Zuidoost

Abbenes, Buitenkaag, Burgerveen, Oude Meer, Aalsmeerderbrug, Rozenburg, Rijsenhout, Schiphol en Weteringbrug.

Gebiedsmanager: Femke Osinga

Hoofddorp-Zuidwest

Bornholm, Floriande Eilanden, Boseilanden, Floriande Pleinen, Sportdorp, Haarlemmermeerse Bos, Houtwijkerveld, Overbos, PARK21, Toolenburg en Vrijschot.

Gebiedsmanager: Petra van Doorn

Hoofddorp-Centrum

De Hoek en Beukenhorst, Graan Voor Visch, Hoofddorp Noord, Hoofddorp Oost, Oude Buurtje, Pax, Piraten- en Verzetsheldenwijk, winkelcentrum, Hydepark en President.

Gebiedsmanager: David Michel

Nieuw-Vennep

Getsewoud, 't Kabel, Linquenda, Nieuw-Vennep West en Oude Dorp.

Gebiedsmanager: Vincent Verheij

Contact

Wilt u namens een maatschappelijke instelling, winkeliersvereniging of andere organisatie contact opnemen met een van de gebiedsmanagers? Bel 0900 1852 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl.

Melding

Bij schade of overlast in de openbare buitenruimte kunt u online een melding doen. Bijvoorbeeld als er tegels los zitten of de straatverlichting niet werkt. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met de gebiedsmanager.