Gebiedsmanagers

De gebiedsmanagers brengen de juiste partijen bij elkaar om zaken aan te pakken in hun gebied.

De 6 gebieden

Haarlemmermeer is verdeeld in 6 gebieden. Kijk op de Kaart gebiedsmanagers Haarlemmermeerexterne-link-icoon hoe deze zijn verdeeld.

Weet u niet zeker in welk gebied u woont? Open de kaart en tik uw straatnaam in in het zoekveld in de rechter bovenhoek. Als u in de zoekresultaten (links) op weg of postcode klikt, licht de straat op op de kaart. Klikt u op dat gebied, dan ziet u wie de gebiedsmanager van dat gebied is.

Aanspreekpunt voor uw gebied

De gebiedsmanagers zijn het aanspreekpunt voor alle instanties en voor partners waarmee de gemeente samenwerkt. Zoals politie, scholen of dorps- en wijkraden. Hieronder ziet u welke gebiedsmanager bij welk gebied hoort.

Wie is uw gebiedsmanager?

Onder gebied Haarlemmermeer-Noord vallen:

Badhoevedorp, Boesingheliede, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Nieuwe Meer, Penningsveer, Spaarndam, Spaarnwoude en Zwanenburg.

Heeft u een vraag of een suggestie voor dit gebied? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager via paul.heuberger@haarlemmermeer.nl

Gebied Haarlemmermeer-Noord is ook te volgen op X (vroeger Twitter): @GBMHlmrNoordexterne-link-icoon.

Onder gebied Haarlemmermeer-West vallen:

Beinsdorp, Cruquius, De Liede, Lisserbroek, Nieuwebrug, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Heeft u een vraag of een suggestie voor dit gebied? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager via sjors.van.der.vlugt@haarlemmermeer.nl.

Onder gebied Haarlemmermeer-Zuidoost vallen:

Abbenes, Buitenkaag, Burgerveen, Oude Meer, Aalsmeerderbrug, Rozenburg, Rijsenhout, Schiphol en Weteringbrug.

Heeft u een vraag of een suggestie voor dit gebied? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager via femke.osinga@haarlemmermeer.nl.

Onder gebied Hoofddorp-Zuidwest vallen:

Bornholm, Floriande Eilanden, Boseilanden, Floriande Pleinen, Sportdorp, Haarlemmermeerse Bos, Houtwijkerveld, Overbos, PARK21, Toolenburg en Vrijschot.

Heeft u een vraag of een suggestie voor dit gebied? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager via p.van.doorn@haarlemmermeer.nl.

Gebied Hoofddorp-Zuidwest is ook te volgen op X (vroeger Twitter): @GBMHdorpZuidWexterne-link-icoon

Onder gebied Hoofddorp-Centrum vallen:

De Hoek en Beukenhorst, Graan Voor Visch, Hoofddorp Noord, Hoofddorp Oost, Oude Buurtje, Pax, Piraten- en Verzetsheldenwijk, winkelcentrum, Hydepark en President.

Heeft u een vraag of een suggestie voor dit gebied? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager via david.michel@haarlemmermeer.nl.

Gebied Haarlemmermeer-Zuidwest is ook te volgen op X (vroeger Twitter): @GBMHdorpcentrumexterne-link-icoon

Onder gebied Nieuw-Vennep vallen:

Getsewoud, 't Kabel, Linquenda, Nieuw-Vennep West en Oude Dorp.

Heeft u een vraag of een suggestie voor dit gebied? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager via vincent.verheij@haarlemmermeer.nl.

Melding

Bij schade of overlast in de openbare buitenruimte kunt u online een melding doen. Bijvoorbeeld als er tegels los zitten of de straatverlichting niet werkt. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met de gebiedsmanager.

Contact

Wilt u namens een maatschappelijke instelling, winkeliersvereniging of andere organisatie contact opnemen met een van de gebiedsmanagers? Stuur dan een e-mail naar de gebiedsmanager of bel naar 0900 1852.