Gebiedsmanagers

De gemeente werkt samen met inwoners, dorps- en wijkraden, ondernemers, scholen, politie en anderen aan een veilige en fijne buurt. Een buurt waar mensen prettig wonen en goed kunnen ondernemen.

Aanspreekpunt voor uw gebied

Haarlemmermeer is verdeeld in 6 gebieden. Elk gebied heeft een contactpersoon: de gebiedsmanager. Deze gebiedsmanagers brengen de juiste mensen bij elkaar om zaken aan te pakken in hun gebied. Ze zijn het aanspreekpunt voor alle instanties en voor partners waarmee de gemeente samenwerkt. Zoals politie, scholen of dorps- en wijkraden. Hieronder ziet u welke gebiedsmanager bij welk gebied hoort.

Gebied Gebiedmanager
Haarlemmermeer-Noord Paul Heuberger
Haarlemmermeer-West Tim Aarts
Haarlemmermeer-Zuidoost Hanneke Plukkel
Hoofddorp-Zuidwest Petra van Doorn
Hoofddorp-Centrum David Michel
Nieuw-Vennep Vincent Verheij

Contact

Heeft u vragen of ideeën over wat zich afspeelt in uw wijk? Bel de gebiedsmanagers via 0900 1852 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl.

Als u een klacht of opmerking heeft over de openbare buitenruimte, kunt u dat melden. Bijvoorbeeld als er tegels los zitten of afval op straat ligt.

De 6 gebieden

Haarlemmermeer is verdeeld in 6 gebieden. Zie de Kaart gebiedsmanagers Haarlemmermeer

Weet u niet zeker in welk gebied u woont? Open de kaart en tik uw straatnaam in in het zoekveld in de rechter bovenhoek. Als u in de zoekresultaten (links) op weg of postcode klikt, licht de straat op op de kaart. Klikt u op dat gebied, dan leest u in de pop-up wie uw gebiedsmanager is. U kunt ook kijken op de profielpagina's van de gebiedsmanagers.