Nassaupark

Logo NassauparkDe woningbouw op Nassaupark wordt ontwikkeld volgens het principe particulier opdrachtgeverschap. Particulier opdrachtgeverschap betekent dat een particulier zelf een kavel koopt, een huis laat ontwerpen en vervolgens het zelf laat bouwen. Een particulier is opdrachtgever voor het ontwerp en de bouw van de eigen woning met de vrijheid dit binnen de randvoorwaarden te organiseren. Wie een kavel koopt wordt automatisch zelfbouwer en daarmee particulier opdrachtgever.
 
Nassaupark is ruim opgezet, omringd door water en mooie groene plantsoenen, met kleurrijke tuinen en kleine speelplekken. Er is ruimte voor ongeveer 260 woningen met een ruime keuze aan kavelgrootte. Het gebied is opgedeeld in zeven plots. De plots gaan niet allemaal tegelijk in verkoop.
 

Meer informatie over Nassaupark

Voor meer informatie kijkt u op de website van Nassaupark. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nassaupark? Dat kan! Volg ons via Facebook. Of schrijf u in voor de nieuwsbrief van Nassaupark.
 

Bewoners Aanspreekpunt Schiphol

Haarlemmermeer en Schiphol zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ligging van Schiphol binnen de gemeentegrenzen maakt Haarlemmermeer tot een unieke gemeente. De luchthaven biedt veel werkgelegenheid. Soms levert het alleen ook geluidshinder op door het vliegverkeer en de nabijheid van uitvliegroutes. Wie plannen heeft om in Nassaupark te gaan wonen, vindt veel informatie die voor hem of haar van belang is op www.bezoekbas.nl, de website van het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS).
 
Nassaupark vogelvlucht oktober 2016

Impressie van Nassaupark