.

Nassaupark

Logo NassauparkNassaupark is een gevarieerde nieuwbouwwijk op de locatie van het voormalige honkbalveld van de Hoofddorp Pioniers. De wijk ligt vlakbij de Toolenburgerplas en andere recreatiegebieden. Met veel ruimte om te wonen, te spelen, te ontspannen. Nassaupark is namelijk ruim opgezet, omringd door water en groene plantsoenen. Ook komen er kleine speelplekken. Er is ruimte voor ongeveer 260 woningen met een ruime keuze aan kavelgrootte. Het gebied is opgedeeld in zeven plots. Met plots worden de verschillende gebieden in de wijk duidelijk gemaakt. De plots gaan niet allemaal tegelijk in verkoop.

De woningbouw op Nassaupark wordt ontwikkeld volgens het principe particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat een burger zelf een kavel koopt, een huis laat ontwerpen en het vervolgens zelf laat bouwen. Een kavel is een stuk grond of terrein. Een burger geeft de opdracht voor het ontwerp van de bouw van de woning. Als bewoner heb je zelf de vrijheid om keuzes te maken, binnen de gemaakte afspraken. Wie een kavel koopt wordt automatisch zelfbouwer en daarmee particulier opdrachtgever.

Meer informatie over Nassaupark

Voor meer informatie kijkt u op de website van Nassaupark. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nassaupark? Dat kunt u ook lezen op de website van Nassaupark. Volg Nassaupark daarnaast via de Facebookpagina Nassaupark. U kunt u ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Nassaupark.
 

Bewoners Aanspreekpunt Schiphol

Haarlemmermeer en Schiphol zijn sterk met elkaar verbonden. De ligging van Schiphol binnen de gemeente maakt Haarlemmermeer tot een unieke gemeente. De luchthaven biedt veel werkgelegenheid. Soms kunnen inwoners ook last van geluid krijgen door het de vliegtuigen die overvliegen of opstijgen en landen. Wie plannen heeft om in Nassaupark te gaan wonen, vindt veel informatie hierover op www.bezoekbas.nl, de website van het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS).
 
Nassaupark vogelvlucht oktober 2016

Impressie van Nassaupark