.

Nieuwe Bennebroekerweg

Meedenken over de verbreding van de Nieuwe Bennebroekerweg

24 juni 2021
Getekende impressie van de woningen van Roosevelt Park, die gebouwd gaan worden

330 woningen in Rooseveltpark in Hoofddorp

De gemeente Haarlemmermeer heeft een projectovereenkomst met de ontwikkelaars Starthuizen Rooseveltpark B.V. en De Nieuwe President B.V. gesloten voor het ontwikkelen van circa 330 huur- en koopappartementen in Hoofddorp.
15 juni 2021
Het gebouw van het Hoofdvaart College

College kiest voor één sporthal en één schoolgebouw in Lincolnpark

Eén gebouw voor onderwijs en één gebouw voor sport. Die keuze maakt het college voor Lincolnpark, de woonwijk in wording in het zuiden van Hoofddorp, langs de Hoofdvaart.
11 augustus 2021
wethouder Marja Ruigrok en gedeputeerde Jeroen Olthof op Calatravabrug Citer met uitzicht op de Nieuwe Bennebroekerweg

Meedenken over de verbreding van de Nieuwe Bennebroekerweg

De provincie Noord-Holland, de Vervoerregio Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer gaan de Nieuwe Bennebroekerweg tussen de A4 en de N205 (Driemerenweg) verbreden. Daarvoor is een zogenoemde ‘Notitie reikwijdte en detailniveau’ (NRD) opgesteld.
19 mei 2021
Illustratie van Hof van Pampus

Boek als dank door buren Hof van Pampus

Bewoners van Aquaradius hebben een fotoboek gegeven aan de ontwikkelaars van Hof van Pampus als dank voor de samenwerking tussen alle betrokken partijen. De foto’s laten het gehele bouwproces van het appartementencomplex zien.
22 juli 2019
Tudorpark sociale huurwoningen

Start bouw 65 sociale huurwoningen in TudorPark

Woningbouwcorporatie Ymere is gestart met de bouw van 65 sociale huurwoningen in TudorPark. Wethouder Jurgen Nobel gaf het startsein voor de bouw van de nieuwe reeks woningen. De bouw duurt een klein jaar.
20 juni 2019
Lincoln Park

Start bouw sociale huurwoningen Lincolnpark

Op 14 november is woningbouwvereniging Eigen Haard gestart met de bouw van 225 sociale huurwoningen in de nieuwe wijk Lincolnpark, bij de Johan Enschedélaan hoek Hoofdweg in Hoofddorp. Dit is het eerste deel (Fase 1) van Lincolnpark dat gebouwd wordt.
26 november 2018
Start verkoop eerste gasloze woningen in Tudorpark

De verkoop van de huizen in Windsor Court in Tudorpark start vrijdag 30 november. In dit nieuwste deel worden de woningen gasloos en energieneutraal.
20 november 2018
Eerste paal gaat de grond in

Woningen voor Haarlemmermeerse jongeren in de maak

Jongeren die in Haarlemmermeer wonen of er werken, krijgen voorrang bij de toewijzing van de in totaal 46 woningen die Eigen Haard en Ymere voor jongeren bouwen. Dat heeft wethouder Tom Horn (Zorg, Welzijn en Wonen) gezegd in een toelichting op een nota van burgemeester en wethouders hierover.
15 november 2018
ontwerp rioolgemaal zuidrand

Bijzonder nieuw rioolgemaal in Zuidrand Hoofddorp

In de zuidrand van Hoofddorp komt een nieuw rioolgemaal. Het Hoogheemraadschap van Rijnland start in mei met de aanleg en naar verwachting is het begin 2018 gereed.
18 april 2017