Hoofddorp: Van Heuven Goedhartlaan

Aannemer KWS start op 16 juli met het asfalteren van 2 kruispunten met de Van Heuven Goedhartlaan. Het gaat om de kruising met de Altenburg/Asserweg en de kruising met de Asserweg/Haya van Somerensingel. Omdat er geen woningen direct aan deze kruispunten liggen, sturen we geen bewonersbrief. Op de plek van de werkzaamheden zetten we lichtkarren en gele borden die de werkzaamheden aangeven.

Wat is de planning van de werkzaamheden?

De werkzaamheden duren van 16 juli tot en met 24 juli. 

De aannemer werkt overdag, ’s avonds en ’s nachts.

Van Heuven Goedhartlaan - Altenburg/Asserweg

De aannemer start dinsdagavond 16 juli om 19.00 uur. De werkzaamheden duren tot en met vrijdagnacht 19 juli. 

Van Heuven Goedhartlaan - Asserweg/Haya van Somerensingel

De aannemer start maandagochtend 22 juli om 06.00 uur. De werkzaamheden duren tot en met woensdagavond 24 juli rond 19.00 uur.

Is de weg afgesloten tijdens de werkzaamheden?

Tijdens de werkzaamheden is de rijweg op de kruispunten voor autoverkeer afgesloten. De aannemer zet omleidingsborden neer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen langs de werkzaamheden lopen of rijden. Woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, ambulance en brandweer).

Let op na aanbrengen zwarte kleeflaag

Na het frezen en voor het asfalteren brengt de aannemer een zwarte, plakkerige kleeflaag aan. Loop niet door deze laag heen! De kleeflaag blijft aan uw schoenen en aan de pootjes van (huis)dieren kleven.

Geven de werkzaamheden overlast?

De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Helemaal geen overlast veroorzaken lukt helaas niet. Vooral het verwijderen (frezen) van het bestaande asfalt geeft veel geluidsoverlast. We begrijpen dat dit vervelend is. Toch is het belangrijk dat wij deze werkzaamheden uitvoeren. We rekenen daarom op uw begrip.

Waar kan ik meer informatie over de werkzaamheden vinden?

Informatie over deze werkzaamheden kunt u vinden in de BouwApp van de aannemer. Via de BouwApp houdt de aannemer u op de hoogte van de planning en werkzaamheden. U kunt de BouwApp downloaden in de Google Play Storeexterne-link-icoon of in de Apple App Storeexterne-link-icoon.

Bovenin de app zoekt u naar ‘Haarlemmermeer asfaltonderhoud’. Op deze pagina staat alle informatie over alle (asfalteer)werkzaamheden die deze aannemer uitvoert in onze gemeente. 

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag ‘Van Heuven Goedhartlaan’ in het onderwerp zetten.