.

Nieuwsoverzicht

Voorbereiding bestemmingsplan Turfspoor en Lisserbroek-Noord van start

Om nieuwe woningen, winkels, scholen en wegen te kunnen bouwen in Turfspoor en Lisserbroek-Noord in Lisserbroek is een nieuw bestemmingsplan nodig. De voorbereiding daarvoor is begonnen. De eerste stap is de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD). Het concept daarvan ligt nu ter inzage
23 september 2021

Reageer op ontwerp brug- en busverbinding HOV Noordwijk-Schiphol

Inwoners uit Lisserbroek en omstreken kunnen tot en met 31 januari reageren op het ontwerp van de nieuwe brug over de Ringvaart bij Lisserbroek en de busverbinding die aangelegd wordt vanaf te brug naar P+R Getsewoud.
28 januari 2021

Plannen voor 2500 tot 4000 woningen in Lisserbroek

In Lisserbroek zijn plannen voor het bouwen van 2500 tot 4000 nieuwe woningen in twee nieuwe woongebieden: Binnenturfspoor en Noord. Diverse marktpartijen zijn uitgenodigd om woningbouw mogelijk te maken.
3 juni 2020
Beeld Lisserbroek

Stand van zaken in Lisserbroek - December 2019

In Lisserbroek zijn er plannen voor twee nieuwe woongebieden: Binnen Turfspoor en Noord inclusief dorpshart. Tot 2040 kan het dorp verdriedubbelen. Deze forse toename van het aantal inwoners heeft effect op de bereikbaarheid, voorzieningen, leefbaarheid en sociale binding.
19 december 2019
Omgeving Lisserbroek

Wat gaat er gebeuren in Lisserbroek? Kom 10 april kijken!

In Lisserbroek staat veel te gebeuren. Er zijn plannen voor wegen en bruggen, woningbouw, groen, voorzieningen en hoogwaardig openbaar vervoer. Wilt u hierover meer weten? Kom dan naar de informatiemarkt op woensdag 10 april.
21 maart 2019