.

Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) Noordwijk-Schiphol

Buslijn 361 van Noordwijk naar Schiphol wordt een Hoogwaardig Openbaar Vervoerverbinding. Met een nieuwe halte bij het Fioretti college in Lisse en een nieuwe halte bij de geplande nieuwbouw in Lisserbroek-Noord. De nieuwe route van Noordwijk naar Schiphol is waarschijnlijk in 2022 klaar.

De aanleg van de HOV-verbinding is een project van de provincies Noord- en Zuid-Holland, de gemeenten Lisse, Noordwijk, Haarlemmermeer en Teylingen, Vervoerregio Amsterdam en regio Holland Rijnland.

Op de website van de Provincie Zuid-Holland is meer te vinden over dit project. Op de website van de Provincie Noord-Holland is meer te vinden over het Noord-Hollandse deel van dit project (tussen Lisse en Schiphol).

Bekijk ook de bewonersbrief en veelgestelde vragen voor meer informatie over dit project.