Wethouder Marjolein Steffens - van de Water

Wethouder Fysieke leefomgeving, Woonbeleid, Jeugd & Onderwijs, Dienstverlening en Doelgroepenbeleid

Afbeelding: foto, portretfoto Marjolein Steffens

Portefeuille

Marjolein Steffens - v.d. Water is de 3e locoburgemeester

  • Fysieke Leefomgeving 
  • Woonbeleid
  • Jeugd & Onderwijs  
  • Dienstverlening 
  • Doelgroepenbeleid 

Project: ​​Nieuwe Kom, Nieuw-Vennep 

Contact en CV

“Fantastisch dat ik weer aan de slag mag als wethouder voor onze gemeente!”

“Ik ben moeder van Yannick en Montana en de blije oma van Quinn. Mijn man heet Marcel en we wonen al een lange tijd in Nieuw-Vennep. Ik ben al sinds 1998 politiek actief voor de lokale partij HAP. Ik ben er trots op dat veel inwoners bij de verkiezingen opnieuw onze partij hun vertrouwen hebben gegeven en dat wij de kans krijgen ons werk voort te zetten. Net als de afgelopen jaren ben ik als wethouder verantwoordelijk voor de fysieke leefomgeving, dienstverlening, kernencontacten, jeugd en onderwijs en doelgroepenbeleid. 

Ook blijf ik me inzetten voor gebiedsgericht werken. Dat betekent dat we per gebied kijken naar wat er nodig is, vanuit alle verschillende disciplines. Ik wil ook de Nieuwe Kom, het centrumgebied van Nieuw-Vennep, noemen waarvan ik projectwethouder ben. Ik zal mijn uiterste best doen om daar een levendig, aantrekkelijk en leefbaar gebied van te maken. En als kers op de taart ben ik wethouder woonbeleid! 

Een belangrijk en urgent onderwerp in de huidige tijd. Met passie en plezier ga ik aan de slag met deze belangrijke portefeuilles. Ik mag verder werken aan thema’s waarmee ik al bekend was én er zijn nieuwe uitdagingen bij gekomen. Ik ben blij dat ik op deze manier een bijdrage mag leveren aan onze lokale samenleving en omgeving.”