Brug van het Lint over de Oleanderlaan

We maken een brug aan de Pa Verkuijllaan

18 december 2023
Badhoevedorp

De brug komt op de plek waar vroeger een viaduct van de A9 was. Vlakbij de Pelgrimskerk en de winkels aan de Arendstraat/Adelaarstraat. De aannemer start 8 januari met de werkzaamheden. Deze brug is in het najaar van 2024 klaar. De aannemer maakt een tijdelijke weg voor het verkeer. Zodat de Pa Verkuijllaan tijdens de werkzaamheden open kan blijven voor verkeer. De brug ziet er hetzelfde uit als de bruggen bij de Sloterweg, Kamerlingh Onneslaan en Oleanderlaan. De brug aan de Sloterweg is eind dit jaar klaar.

Informatie over de werkzaamheden en bereikbaarheid

Staat op de pagina haarlemmermeer.nl/badhoevedorp-pa-verkuijlaanexterne-link-icoon

Het project ‘bruggen van het Lint Badhoevedorp’ volgt u ook via de BouwApp

De aannemer Maas B.V. bezorgde een brief aan mensen die in de buurt wonen.  Maar u kunt ook de gratis BouwApp gebruiken om op de hoogte te blijven. 
Download en installeer de BouwApp  
1.    Ga naar ‘Ontdek’
2.    Zoek: ‘Bruggen van het Lint Badhoevedorp’
3.    Selecteer het project
4.    Klik op volgen

Wat merkt u van de werkzaamheden?

De werkzaamheden maken geluid, onder andere door voertuigen en machines. Ook komt er zand, grond en andere materialen vrij. We ruimen dit zo goed mogelijk op. Normaal werken de aannemers van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur tot 16:00 uur. Mocht het nodig zijn, dan mogen ze van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 19.00 uur werken. Dit mag volgens de regels van het bouwbesluit. Heeft u buiten deze tijden last van de werkzaamheden, dan kunt u dat aan ons doorgeven. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met omgevingsmanager Rik Storm via telefoonnummer 0900 1852 of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp. “Werkzaamheden Pa Verkuijllaan”.  Door de kerstvakantie kan het zijn dat u na 8 janauri antwoord krijgt op uw vraag.