Afbeelding: foto van de Meerwende in Badhoevedorp

Voetpad naast de Meerwende

15 februari 2024
Badhoevedorp

Naast Zorgcentrum de Meerwende komt een pad voor voetgangers. De aannemer start 4 maart met het maken van het pad. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Het voetpad begint na de stalen kade bij de Joes Kloppenburghof en eindigt bij de Robert Kochstraat.

Afbeelding: kaartje met een rode lijn op de plek waar het voetpad komt.

Kaartje met een rode lijn op de plek waar het voetpad komt.

De werkzaamheden:

  • Op de plek waar het voetpad komt is naast de tuinen van de Meerwende een haag. Het voetpad komt door de haag. De aannemer haalt een deel van de haag weg. 
  • Het voetpad komt direct naast de parkeerplaatsen naast de Meerwende. De haag naast de parkeerplaatsen gaat daarom weg.
  • Naast het voetpad komt verlichting. Het zijn dezelfde lantaarnpalen die in Quatrebras staan. 
  • De werkzaamheden maken geluid, onder andere door voertuigen en machines. Ook komen er bijvoorbeeld zand, grond en andere materialen vrij. We ruimen dit zo goed mogelijk op. 
  • Normaal werkt de aannemer van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur tot 16:00 uur. Mocht het nodig zijn, dan mogen ze van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 19.00 uur werken. Dit mag volgens de regels van het bouwbesluit. Heeft u buiten deze tijden last van de werkzaamheden, dan kunt u dat aan ons doorgeven.  

Heeft u nog vragen? 

Neem dan contact op met omgevingsmanager Like van Hulten via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet in het onderwerp. “voetpad Meerwende”  Of kom naar ons spreekuur op woensdag 28 februari. We zijn van 11.30 tot 13.30 uur op de markt aan de Sloterweg.