.

Jan van Gentstraat

Het bedrijventerrein in de Jan van Gentstraat is verouderd en een aantal gebouwen staat leeg. Een van de eigenaren wil graag woningen bouwen op zijn deel van het terrein. Daarom is een concept ruimtelijk functioneel kader voor het hele gebied gemaakt.

Onderzoek naar mogelijkheid van woningen op bedrijventerrein Jan van Gentstraat

In het concept ruimtelijk functioneel kader staat een plan met ongeveer 130 appartementen op het terrein van de initiatiefnemer die zich gemeld heeft. De gemeente gaat samen met de eigenaar onderzoeken of dit plan mogelijk is. In het concept ruimtelijk kader houden we rekening met de parkeerplaatsen die nodig zijn voor de woningen.

Luchtfoto van Badhoevedorp met de Ringvaart, een brug, een bedrijventerrein  en woningen

Het bedrijventerrein in de Jan van Gentstraat 

Ook andere eigenaren op het bedrijventerrein kunnen aansluiten

Andere eigenaren op het bedrijventerrein in de Jan van Gentstraat kunnen zich melden als ze interesse hebben. De gemeente gaat graag in gesprek, maar benadert de bedrijven op dit moment niet uit zichzelf. Een initiatief voorleggen en bespreken met de gemeente kan alleen als iemand zelf grondeigenaar is op dit bedrijventerrein of dit in samenwerking met de eigenaar doet.

Meer informatie 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de projectmanager via 0900 1852 of via info@haarlemmermeer.nl. Zet als onderwerp Jan van Gentstraat in uw mail.