.

Senioren

Meedoen is voor alle leeftijden belangrijk.

Voor senioren zijn er veel mogelijkheden in uw buurt. Hieronder vindt u een overzicht met activiteiten die worden georganiseerd. Klik op de link voor meer informatie.

Seniorenverenigingen

Seniorenverenigingen in Haarlemmermeer behartigen de belangen van senioren en bieden een uitgebreid activiteitenaanbod in de buurt.

Leven Lang Wonen Langer zelfstandig wonen in uw eigen comfortabele omgeving. Klik hier voor meer informatie over langer zelfstandig wonen.

Mobiliteit

AutoMobiel is een sociale vervoersdienst en onderdeel van Servicepunt Thuiswonen. Deze dienst is bedoeld voor ouderen en mensen met een beperking zonder vervoer. Een eenvoudige en voordelige manier om lokaal op maat te kunnen reizen.

Personenalarmering

Personenalarmering is er voor iedereen die met een veilig gevoel (langer) thuis wil blijven wonen. 24 uur per dag hulp met één druk op de knop.

Eén tegen eenzaamheid

Met het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid wil de overheid eenzaamheid verminderen. Dit kan door de tekens van eenzaamheid eerder op te merken. Maar ook door het onderwerp eenzaamheid bespreekbaar te maken. Samen kunnen we eenzaamheid bestrijden. Lees meer over eenzaamheid.