Circusworkshop

Zomerweken: Circusworkshop

Parklanden
06 juli 2024 - 06 juli 2024
Evenementen

Kom tijdens de Zomerweken naar de circusworkshop!

PARK21 Zomerweken Circusworkshop afgelast 

Vanwege de slechte weersvoorspelling (code geel) hebben we helaas moeten besluiten om de circusworkshop voor kinderen op zaterdag 6 juli op Parklanden af te lasten. Ook de andere activiteiten op deze dag gaan niet door.  Alle deelnemers die voor de workshop een ticket hadden gekocht krijgen hun geld terug. Wij nodigen iedereen uit om met beter weer het nieuwe pampusgrasdoolhof op Parklanden te komen uitproberen.   
Check voor alle andere activiteiten van de PARK21 zomer weken deze website en houd onze socials in de gaten! 

Leer op 6 juli tijdens de circusworkshop jongleren als een pro! Of onderzoek hoe lenig je bent tijdens het onderdeel acrobatiek! Koop hier je tickets voor de circusworkshop: https://park21zomerweken.eventgoose.com/event/circusworkshop-park21externe-link-icoon

Op hetzelfde terrein staan ook een echte ambulance en politiewagen. Zo leer jij de helden uit onze regio kennen. Kom je alleen naar de helden kijken? Dan heb je geen ticket nodig.

Ben je hierna nog niet uitgespeeld? Ga dan lekker springen op het springkussen, doe een speurtocht door het doolhof of haal wat lekkers te eten bij de foodtruck van Meerhistorie. Heerlijke friet van Frietgigantexterne-link-icoon! Of wil je liever rond racen op de traptrekkers? Zelfs dat kan!

Kom je ook?