Afbeelding: foto van honkballer op speelveld

Het Ballpark wordt Sportpark 21

16 november 2023
Park21

In PARK21 ligt het sportpark van honk- en softbalclub de Hoofddorp Pioniers. Dit complex wordt uitgebreid tot een multi-sportpark. Naast honk- en softbal is er nu ook padel en footgolf in de buitenlucht en Badminton en Hockey(training) in de blaashal. Omdat het terrein onderdeel uitmaakt van PARK21 krijgt het een nieuwe naam: Sportpark 21.

Nieuwe eventmanager

Sportpark 21 krijgt een nieuwe eventmanager, Arthur van den Heerik. Hij gaat zich bezighouden met het organiseren en begeleiden van evenementen gericht op sport en beweging. Deze evenementen zullen vooral voor bedrijven zijn maar ook particulieren kunnen hier gebruik van maken. Voor de evenementen wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die er binnen het stadion zijn, zoals vergaderruimtes en horeca.  

Vrienden van Sportpark 21 

Naast evenementen gaat Arthur ook een programma uitwerken dat heet “Vrienden van Sportpark 21”. Hiermee kunnen de sport- en maatschappelijke activiteiten worden ondersteund. 

Als u plannen heeft voor een evenement, of geïnteresseerd bent in “Vrienden van Sportpark 21”, dan kunt u Arthur bereiken via events@sportpark21.com

Meer informatie? 

Kijk voor meer informatie over Sportpark 21 op www.sportpark21.comexterne-link-icoon. Als u vragen of ideeën heeft, kunt u mailen naar info@sportpark21.com.