Openluchtbioscoop

De PARK21 Zomerweken komen er weer aan!

25 april 2024
Park21

Ontdek deze zomer het park tijdens de vijfde editie van de PARK21 zomerweken! Van 6 t/m 14 juli is er weer veel te beleven voor jong en oud. Bezoek de openluchtbioscoop of kom lekker eten en drinken tijdens het weekendfestival. Wil je blijven slapen? Zelfs dat kan! Reserveer dan een plekje op de pop-up camping en wordt elke ochtend wakker met uitzicht over een boerenlandschap.

De Zomerweken beginnen op 6 juli op Parklanden met een circusworkshop voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Leer tijdens de workshop als een echte circusartiest touwlopen! Of kom er achter hoe lenig je bent tijdens het onderdeel acrobatiek. Op hetzelfde terrein staan ook een echte ambulance en politiewagen waar je een kijkje in mag nemen. En misschien komt ook nog een brandweerauto langs! Op deze manier maken de kinderen én de ouders kennis met de helden uit onze regio. 

Slootjesdag 

Weet jij wat er allemaal in en rondom de sloot leeft? Leer alles over het waterleven op zondag 7 juli tijdens de Slootjesdag. De Slootjesdag wordt georganiseerd door de IVN werkgroep Haarlemmermeer. De gidsen die aanwezig zijn kunnen je meer vertellen over wat er leeft in de sloot en wat er precies in jouw netje zit.  

Pop-up camping 

Ook dit jaar mag de pop-up camping natuurlijk niet ontbreken. Van vrijdag 12 tot en met maandag 15 juli kun je tijdens het weekendfestival van de Zomerweken op Landgoed Kleine Vennep blijven slapen. Neem je eigen tentje mee of kom met de caravan en mis niets van alle activiteiten! In een grote openluchtbioscoop naast de camping draait op vrijdagavond 12 juli weer een prachtige film. Op zaterdag 13 en zondag 14 juli is op landgoed Kleine Vennep een festival met eten en drinken, livemuziek en verschillende kinderactiviteiten. Je kan zelfs trouwen voor één dag! Daarnaast kun je meespelen met de pubquiz op zaterdag 13 juli.

Programma 

Ben je benieuwd wat er nog meer te beleven valt tijdens de Zomerweken? Houd dan vooral de agendaexterne-link-icoon in de gaten. Hierin staat binnenkort wanneer welke activiteit plaatsvindt en waar je tickets kunt kopen.