Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer is in 45 jaar uitgegroeid tot dé kinderopvang in Haarlemmermeer. De kinderopvang zorgt voor blije kinderen én ouders. Een omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en gezond en veilig kunnen opgroeien.

Waarom partner?

“Juist de eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer moedigt gezondheid en een gezonde leefstijl bij kinderen aan. Want jong geleerd is oud gedaan! We hebben groene ontdektuinen, fruitbomen, tipi’s van wilgen, moestuintjes, gezonde biologische maaltijden en een bewust aanbod van water. Onze pedagogische medewerkers werken altijd samen met de ouders. In de begeleidingsgroep zetten we de lijnen uit, kijken we of JOGG de goede kant op gaat, welke acties we kunnen ondernemen en wie we daarbij kunnen betrekken. Zo houden we elkaar scherp en werken we samen aan een gezond kind in een gezonde omgeving.”

Afbeelding: foto van Ingrid van Noordenne met twee kinderen op kinderdagverblijf Mirakels in Floriande (Hoofddorp). Foto: Jur Engelchor

Ingrid van Noordenne met Ashley en Twan op kinderdagverblijf Mirakels in Floriande (Hoofddorp). Foto: Jur Engelchor