Albert Heijn Toolenburg

Albert Heijn zorgt er al 130 jaar voor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in de winkelschappen vindt. Als eerste commerciële partner, ging Albert Heijn Toolenburg in 2018 de samenwerking aan met JOGG Haarlemmermeer. De supermarktketen werkte op landelijk niveau al samen met JOGG.

Lees hier het artikel over de samenwerking.externe-link-icoon

Albert Heijn Toolenburg biedt gezonde donaties aan, zoals (snoep-) groenten en water. Organisaties die een evenement voor jeugd in Overbos of Toolenburg organiseren, kunnen deze donatie aanvragen. Via jogg@haarlemmermeer.nl kunt u het aanvraagformulier ontvangen. Deze kunt u daarna ingevuld inleveren bij AH Toolenburg.

Waarom Partner?

“Albert Heijn streeft naar een samenleving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is. De jeugd heeft de toekomst, maar een gezonde jeugd heeft een betere toekomst. Albert Heijn heeft het beste voor met de gezondheid van klanten. In veel opzichten voelen we ons maatschappelijke ondernemers. De klant heeft uiteraard vrije keuze, maar het is onze ambitie om de mensen, jong en oud, gezonde keuzes te laten maken”.

Afbeelding: foto van Tom Horn, Peter van Agteren en Ruben Blom van AH drinken samen met JOGG-regisseur Joni Stolk een gezond drankje. Foto: Jur Engelchor

Tom Horn, Peter van Agteren en Ruben Blom van AH drinken samen met JOGG-regisseur Joni Stolk een gezond drankje. Foto: Jur Engelchor