Logo van Lincolnpark dat doorverwijst naar de homepage

Zoeken

Presentator Tom van 't Hek in gesprek met wethouder Jurgen Nobel (Woningbouw) en projectmanager Sander Post

Succesvolle bijeenkomst op PROVADA over Lincolnpark

19 juni 2023
Lincolnpark

Tijdens de PROVADA in de RAI in Amsterdam organiseerden we op 14 juni 2023 een bijeenkomst over de bouw van Lincolnpark. Ontwikkelaars en aannemers luisterden naar een gesprek tussen wethouder Jurgen Nobel (Woningbouw), projectmanager Sander Post en presentator Tom van 't Hek.

Ze lichtten de plannen toe om dit ambitieuze project te realiseren 
De aanwezige ontwikkelaars en aannemers waren onder de indruk van de visie en het enthousiasme van de sprekers. Ze waren met name geïnteresseerd in de mogelijkheden die Lincolnpark biedt voor samenwerking en zakelijke kansen. Verschillende bedrijven toonden interesse om betrokken te worden bij de ontwikkeling en realisatie van het project.

Tijdens het gesprek werden de uitdagingen besproken waarmee Lincolnpark te maken heeft 

Denk er hierbij bijvoorbeeld aan dat we bij de bouw rekening houden met de gevolgen van het veranderende klimaat waardoor er veel groen is. Ook willen we zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruiken. Fietsers en wandelaars krijgen volop de ruimte in Lincolnpark. Er zijn veel deelauto's en minder privé-auto's. Die parkeren we in een parkeergarage waardoor er minder auto's in de woonstraten zijn. Wethouder Jurgen Nobel benadrukte dat de gemeente vastbesloten is om deze uitdagingen aan te pakken en van Lincolnpark een succes te maken.  

Presentator Tom van 't Hek leidde het gesprek op een vlotte en interactieve manier

Hierdoor was er ruimte voor vragen en discussie. Het publiek was enthousiast en betrokken. Deelnemers hebben de bijeenkomst als waardevol ervaren.

De bijeenkomst wakkerde de interesse in Lincolnpark verder aan

We zijn blij met de positieve reacties en kijken uit naar de samenwerking met ontwikkelaars en aannemers om de ambitieuze visie werkelijkheid te laten worden.

Met Lincolnpark willen we een innovatieve en aantrekkelijke woonwijk bouwen

Hier staan duurzaamheid en leefbaarheid centraal. Met de geslaagde bijeenkomst op de PROVADA-beurs hebben we een stap gezet in de realisatie van dit doel.  

Presentator Tom van 't Hek in gesprek met wethouder Jurgen Nobel (Woningbouw) en projectmanager Sander Post

Foto: Presentator Tom van 't Hek in gesprek met wethouder Jurgen Nobel (Woningbouw) en projectmanager Sander Post