Logo van Lincolnpark dat doorverwijst naar de homepage

Zoeken

Graanhalmen

Deel zorgwoningen komt in Centrum

08 november 2022
Lincolnpark

Ongeveer de helft van de zorgwoningen die in Lincolnpark worden gebouwd, komt in deelgebied Centrum. Deze woningen komen mogelijk boven de supermarkten of andere winkels die straks ook op deze plek te vinden zijn. Het wordt een wooncomplex met zo’n 50 zorgeenheden.

Een zorgeenheid is een appartement dat valt onder een zorginstelling. De bewoners kunnen van deze organisatie medische zorg krijgen.

Winkels, bedrijfsruimtes en scholen zorgen voor leven op straat

Ook komt er een binnentuin voor de bewoners. We verwachten dat deze zorgeenheden samen met de winkels en woningen op hetzelfde moment op de markt komen. Belangstellenden voor een zorgwoning kunnen zich nog niet aanmelden, zij kunnen de plannen volgen via deze nieuwsbrief.

In Lincolnpark komen ook kleinschaliger zorgwoningen

Die krijgen in de toekomst waarschijnlijk een plek in de deelgebieden Elzenrijk / Rietlanden. Dit duurt nog een aantal jaar want deze eilanden worden als laatste ontwikkeld. Tussen de woningen komt veel gemeenschappelijk groen. De woningeigenaren kunnen dat straks samen inrichten. Ook hiervoor geldt: aanmelden voor een woning kan nog niet, houd deze nieuwsbrief in de gaten.