Fietsenstalling station

Makkelijk en veilig je fiets gratis stallen bij station Hoofddorp

26 september 2022
Openbare ruimte

In de bewaakte fietsenstalling op station Hoofddorp is het mogelijk om fietsen gratis te stallen. Dat geldt voor elke eerste 24 uur. Het is een bewaakte fietsenstalling, dus de fiets is veilig gestald. De stalling is vlakbij het perron en de fiets staat hier veiliger en droog. De zelfservice fietsenstalling heeft een geautomatiseerde in- en uitgang met toegangspoortjes en wordt bewaakt door beveiligingscamera’s.

Wie voor één of enkele dagen de fiets wil stallen, checkt de fiets met de OV-chipkaart in bij het incheckpunt en checkt na het stallen weer uit bij het uitcheckpunt. Elke eerste 24 uur stal je je fiets gratis. Daarna bedraagt het dagtarief van 0,55 euro per 24 uur. Dat is te betalen per pin. 

Voor mensen die vaak langer dan 24 uur gebruikmaken van de bewaakte fietsenstalling is het voordeliger om online een jaarabonnement af te sluiten voor 60 euro. Dit abonnement is per maand opzegbaar.

De bewaakte zelfservice stalling bij het station is open van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste trein.

Meer informatie?

Kijk dan op: https://www.jefietswilnooitmeeranders.nl/hoofddorp/externe-link-icoon

Makkelijk, veilig en droog de fiets stallen in de fietsenstalling op station Hoofddorp. Foto: NS.