Aan deze editie van Zaai doen 15 startende ondernemers mee.

Kick-off achtste keer ZAAI

17 februari 2023
Nieuws

Voor de achtste keer op rij biedt de gemeente Haarlemmermeer Zaai aan – het programma voor startende ondernemers. Met Zaai krijgen ondernemers de kans om succesvoller te leren ondernemen. De gemeente Haarlemmermeer faciliteert het programma en zorgt voor goede begeleiding en ondersteuning van de deelnemers. Op die manier kunnen zij uitgroeien tot topondernemers!

Ervaren 

De deelnemers worden gedurende het jaar door middel van coaching, intervisies en masterclasses geholpen in hun zakelijke en persoonlijke groei. Daarnaast helpt Zaai startende ondernemers ook op weg in het ondernemerschap door hen met elkaar en met meer ervaren ondernemers in Haarlemmermeer te verbinden. De deelnemers krijgen openbare masterclasses aangeboden, over relevante thema’s binnen het ondernemerschap. De openbare masterclasses zijn ook beschikbaar voor alle startende en groeiende ondernemers in Haarlemmermeer die niet aan Zaai deelnemen.  

Wil je meer weten over het starten van een onderneming of ben je al gestart, houd dan de website van Zaai in de gaten voor de data en inhoud van deze masterclassesexterne-link-icoon.  

Zaai Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank regio Schiphol, MeerBusiness, MKB Haarlemmermeer, Haarlemmermeers Ondernemersplatform, ZP Net en Ondernemend Hoofddorp.  

Aan deze editie van Zaai doen 15 startende ondernemers mee. Foto: Wilco Veerman