Fietsers genieten van de ruimte in Haarlemmermeer

Fiets en ontdek Haarlemmermeer

10 juni 2024
VisitHaarlemmermeer

Pak je fiets en rij mee met Fiets en ontdek Haarlemmermeer op 23 juni! Visit Haarlemmermeer heeft speciaal voor deze dag twee nieuwe routes gemaakt: de Elfkernentocht en de Kunstroute Haarlemmermeer-Noord. Als kers op de taart kun je ook nog een bonusroute rijden: de Open Atelier Route.

Tijdens het fietsen rij je door gezellige dorpen en rustgevende polders. Langs de weg zijn verschillende terrassen geopend waar je een drankje kunt drinken of een hapje kunt eten. Op deze dag is het extra leuk om de routes te fietsen, want er zijn allerlei extra's geregeld, zoals muziek op meerdere locaties, open ateliers en kortingsacties bij restaurants.

De Elfkernentocht rijdt door elf dorpen in de gemeente. Van het zuidelijkste puntje van de gemeente langs de Ringvaart en de Westeinderplassen tot in Nieuw-Vennep. De Kunstroute Haarlemmermeer-Noord leidt je langs buitenkunst en ateliers in het noorden van de gemeente. Bij de Open Atelier Route fiets je door Hoofddorp en Vijfhuizen langs verschillende kunstateliers die speciaal voor deze dag zijn geopend.

Lijkt het je leuk om een route te fietsen? Schrijf je uiterlijk 18 juni in via www.visithaarlemmermeer.nlexterne-link-icoon en ontvang een goodiebag met het routeboekje en andere leuke verrassingen.

Pak je fiets en rij mee met Fiets en ontdek Haarlemmermeer