Woningen met zonnepanelen

Duurzame inkoopactie voor woningeigenaren

16 november 2023
Duurzaamheid, Nieuws

Energieloket Haarlemmermeer start samen met het bedrijf Winst uit je woning een inkoopactie voor de verduurzaming van particuliere woningen in Haarlemmermeer.

Deze inkoopactie loopt tot en met 4 februari 2024. De actie is bedoeld voor particuliere woningeigenaren en helpt hen bij het verduurzamen van hun huis: ze krijgen op maat gemaakte adviezen en offertes. Dit scheelt een hoop tijd en uitzoekwerk en is ook financieel een flinke besparing. Bij deelname ontvangen eigenaren een aanbod dat aansluit bij de leeftijd van hun woning. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere zonnepanelen, dakisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en warmtepompen.

Meer informatie en aanmelden 

Energieloket Haarlemmermeerexterne-link-icoon organiseert twee informatieavonden over de inkoopactie, een fysieke bijeenkomst op 28 november (19.30-21.00 uur) en een webinar op 7 december (19.30-20.30 uur). Tijdens deze avonden wordt informatie gegeven over de actie, energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen. Ga voor meer informatie over de inkoopactie en aanmelden voor de informatieavonden naar de website van het Energieloketexterne-link-icoon

Door deel te nemen aan de inkoopactie kunnen mensen flink besparen op energie. Foto: Jur Engelchor.