Impressie van de woningen

Afspraken over plan voor zeven woningen Badhoevedorp

19 juni 2024
Badhoevedorp, Nieuws

Het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer heeft afspraken gemaakt met de ontwikkelaar van zeven woningen in Badhoevedorp. De woningen komen aan de Jan van Gentstraat waar nu nog een aantal bedrijven zijn gevestigd, waaronder een garagebedrijf.

De zeven grondgebonden woningen worden koopwoningen in de vrije sector. De bestaande bedrijfspanden worden gesloopt. De afspraken die zijn gemaakt, zijn vastgelegd in een anterieure overeenkomst en gaan onder andere over de financiële voorwaarden waaraan het project moet voldoen. 

Wethouder van Woningbouw Jurgen Nobel: “Elk moment dat er afspraken worden gemaakt voor nieuwe woningen is weer een mooi moment. Dit keer voor nieuwe woningen in Badhoevedorp. Goed nieuws dus voor mensen die hard op zoek zijn naar een nieuw huis.”

De woningen worden volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Ze worden aardgasvrij gebouwd en voorzien van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en triple glas. Nu de anterieure overeenkomst is getekend kan de vergunningprocedure worden doorgezet. 

Impressie van de woningen

Een impressie van de woningen.