Werkzaamheden Waterwolf en Waterwolfpad

Binnenkort voert aannemer AW Rijneveld werkzaamheden uit aan de rijbaan van Waterwolf, tussen Landleeuw en de Lutkemeerstraat. En aan de voetpaden en het fietspad Waterwolfpad, tussen de J.C. Beetslaan en Waterwolf.

Grond zakt. Daarom worden de voetpaden en rijweg iets opgehoogd om het regenwater goed weg te laten lopen. De rijbaan wordt opnieuw bestraat met de bestaande stenen en de voetpaden en het fietspad met de bestaande tegels. Hierdoor kan een hoogteverschil met uw eigen terrein ontstaan. De aannemer zorgt er voor dat de eerste meter van uw voetpad en inrit op uw eigen terrein aansluit op de nieuwe hoogte. Uw eigen grond zakt ook. Het eventueel ophogen van de rest van uw terrein moet u zelf doen. U bent ook verantwoordelijk voor het afvoeren van regenwater op uw eigen terrein. 

De planning

De werkzaamheden starten 30 maart en we verwachten dat deze 12 juni 2020 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Veranderingen in de planning zetten we op deze website. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 17.00 uur.

14 mei tot en met 12 juni – fase 5
Waterwolf - vanaf het voetpad Waterwolfpad tot Lutkemeerstraat 
•    opbreken bestrating;
•    bestraten rijbaan met bestaande stenen;
•    herstellen stoepranden met bestaande randen.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. 

De bereikbaarheid 

Op het deel waar de werkzaamheden zijn, is de Waterwolf of het Waterwolfpad afgesloten. Er worden omleidingsborden neergezet. Wij vragen u om uw auto in deze periode ergens anders in de wijk te parkeren. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel bereikbaar. De woningen (bedrijven) zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Huisvuil ophalen

Op de ophaaldagen van De Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan.

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt aan Waterwolf bij huisnummers 6 en 8.

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Mike van Amerongen via 0900 1852.
Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet “Waterwolf of  Waterwolfpad” in het onderwerp van uw mail.