Werkzaamheden Waddenweg

De Waddenweg wordt opgeknapt vanaf de rotonde bij eiland 11 tot en met eiland 13.

Werkzaamheden van 23 november tot en met 4 december

Aannemer KWS start maandag 23 november met de werkzaamheden. De gemeente verwacht dat de werkzaamheden vrijdag 4 december 2020 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, bijvoorbeeld als het weer slecht is. Als de planning verandert, leest u dat op deze pagina. 

Oostelijke rijbaan richting eiland 13

  • 23 november en 24 november, tussen 7.00 en 17.00 uur: werkzaamheden voorbereiden.
  • 25 november tot en met 27 november, tussen 7.00 en 17.00 uur: verwijderen (frezen) bestaand asfalt en reparaties uitvoeren.
  • 30 november, tussen 7.00 en 17.00 uur: aanbrengen nieuw asfalt.

Westelijke rijbaan richting rotonde

  • 1 december tot en met 3 december, tussen 7.00 en 17.00 uur: verwijderen (frezen) bestaand asfalt en reparaties uitvoeren.
  • 3 december, tussen 19.00 uur en 06.00 uur: aanbrengen nieuw asfalt.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Vooral het frezen geeft veel geluidsoverlast. Natuurlijk probeert de aannemer wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Hij zet bijvoorbeeld de geluidssignalen van machines uit. Ook voert hij de werkzaamheden met de meeste geluidsoverlast zo veel mogelijk voor 00.00 uur uit. Bedankt voor uw begrip.

Rijbaan afgesloten, fietspad open

Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Voor het  gemotoriseerd verkeer geldt wel een omleidingsroute. Hiervoor worden omleidingsborden langs de weg gezet. Voor de bewoners en bezoekers van de eilanden kan dit betekenen dat u via het eind van de Waddenweg wordt omgeleid.

Aan de kop van het appartementencomplex Waddenweg, van huisnummers 203 tot en met 259, kunnen de parkeerplaatsen tijdelijk niet gebruikt worden. Deze parkeerplaatsen zijn onderdeel van de omleidingsroute vanaf het skatepad. Er worden tijdelijk verkeersborden neergezet met de tekst 'verboden te parkeren'.

Tijdelijke opslag materialen aannemer

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden. 

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Waddenweg' in de onderwerpregel van uw e-mail.