Werkzaamheden Sloterweg, tussen Schipholweg en huisnummer 296

De rijweg en het fietspad van de Sloterweg, tussen de Schipholweg en huisnummer 296, worden opgeknapt. Binnenkort start aannemer Dura Vermeer met de werkzaamheden.

De werkzaamheden

  • Het bestaande asfalt wordt verwijderd (frezen) en er wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht;
  • Een deel van de fundering onder de rijbaan wordt vervangen; 
  • Het fietspad wordt opnieuw betegeld met nieuwe tegels;
  • Op het kruispunt Sloterweg/Veldpostweg komt een verkeersdrempel (het kruispunt wordt verhoogd).

 

Overhangende beplanting

De aannemer heeft voldoende ruimte nodig om het fietspad opnieuw te kunnen betegelen. Op veel plaatsen hangt de beplanting over de erfgrens. Wij vragen u om deze overhangende beplanting voor 28 oktober 2019 weg te halen of te snoeien.

Planning, werktijden en fases

De werkzaamheden starten 23 september en we verwachten dat deze 20 december 2019 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 17.00 uur. 

De werkzaamheden aan de Schipholweg tot de inrit van het bedrijventerrein (fase 1) zijn afgerond.

De werkzaamheden vanaf de inrit bedrijventerrein tot en met huisnummer 296 zijn van 4 november tot en met 20 december (fase 2).

Plattegrond werkzaamheden Sloterweg vanaf inrit bedrijventerrein tot en met huisnummer 296

Als er veranderingen zijn in de planning wordt deze website aangepast. 

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder geluidsoverlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken. 

De bereikbaarheid

De rijbaan van de Sloterweg tussen de Schipholweg en huisnummer 296 wordt afgesloten voor het doorgaand verkeer. De weg blijft wel open voor bestemmingsverkeer. Het fietspad wordt afgesloten voor doorgaand en bestemmingsverkeer. (Brom-)fietsers kunnen dit deel van het fietspad dus niet gebruiken. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet.

Als de aannemer voor uw inrit werkzaamheden uitvoert, kunt u tijdelijk niet met de auto bij uw woning of bedrijf komen. Bijvoorbeeld als de aannemer het bestaande asfalt verwijdert (frezen) of nieuw asfalt aanbrengt. Na het verwijderen van het asfalt kunt u wel voorzichtig met de auto over het gefreesde deel van de weg rijden. Een paar dagen voor het verwijderen en aanbrengen van het asfalt krijgt u een bericht van de aannemer. Hierin staat de precieze planning voor de asfaltwerkzaamheden. Uw woning/bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel bereikbaar.

De woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Huisvuil/bedrijfsafval ophalen

Op de ophaaldagen van De Meerlanden kunt u uw huisvuilcontainer aan de weg zetten. De aannemer zorgt ervoor dat de vuilniswagen hier bij kan. Het bedrijventerrein blijft  bereikbaar voor het ophalen van bedrijfsafval.

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Graag 'Sloterweg' in het onderwerp zetten.