Werkzaamheden riool Kerkstraat

In de Kerkstraat wordt een deel van het bestaande riool vervangen. Het gaat om het deel tussen huisnummer 34 en het kruispunt met de Korenaarstraat. Dit stuk van het riool is in slechte staat. AW Vessies Infra B.V. start binnenkort met de werkzaamheden.

Werkzaamheden van 19 oktober tot en met 27 november 2020 

De werkzaamheden starten 19 oktober. De gemeente verwacht dat deze 27 november 2020 klaar zijn. Als de planning verandert, leest u dat op deze webpagina. 

De aannemer voert deze werkzaamheden uit tussen 7.00 en 17.00 uur:

  • rijbaan openbreken.
  • bestaand riool verwijderen en aanbrengen nieuw riool.
  • rijbaan bestraten met stenen.

De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. De aannemer probeert natuurlijk wel zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken. Bedankt voor uw begrip daarvoor.

Kerkstraat afgesloten tussen huisnummer 41 en kruispunt Korenaarstraat 

Van 19 oktober tot en met 27 november is een deel van de Kerkstraat afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het deel tussen huisnummer 41 en het kruispunt met de Korenaarstraat. Er worden daarom omleidingsborden langs de weg gezet. Uw woning of bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar. Ook hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) kunnen de woningen en bedrijven altijd bereiken.

Tijdens de periode van de werkzaamheden, vraagt de gemeente u om uw auto ergens anders in de wijk te parkeren.

Neem contact op als u vragen heeft

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Peter Koper via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Zet dan 'Riool Kerkstraat' in de onderwerpregel van uw e-mail.